Nincs engedélyezve a javascript.
Hazel Wood
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 999.-
Eredeti ár:
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A tizenhét éves Alice élete javát édesanyjával együtt az úton tölti, mindig épp csak egy lépéssel a nyomukban loholó rejtélyes balszerencse előtt. Ám amikor Alice nagyanyja, egy éjsötét tündérmesékből álló kultikus könyv visszavonultan élő írónője egyedül hal meg Mogyoróliget nevű birtokán, Alice megtudja, milyen rosszra is fordulhat valójában a sorsa.
Leírás a könyvről
A tizenhét éves Alice élete javát édesanyjával együtt az úton tölti, mindig épp csak egy lépéssel a nyomukban loholó rejtélyes balszerencse előtt. Ám amikor Alice nagyanyja, egy éjsötét tündérmesékből álló kultikus könyv visszavonultan élő írónője egyedül hal meg Mogyoróliget nevű birtokán, Alice megtudja, milyen rosszra is fordulhat valójában a sorsa. Az édesanyját elrabolják - egy olyan alak karmai közé kerül, aki állítása szerint a Végvidékről, abból a kegyetlen, természetfeletti világból származik, ahol a nagyanyja történetei játszódnak. Alice egyedül az édesanyja által hátrahagyott üzenetre támaszkodhat: "Tartsd magad távol a Mogyoróligettől!"

Alice hosszú időn át kerülte a nagymamája megszállott rajongóit. Most mégis kénytelen szövetségre lépni egyikükkel, Ellery Finchcsel, akinek talán jó oka van arra, hogy segítsen neki. Ha vissza szeretné kapni az édesanyját, Alice-nek először el kell jutnia a Mogyoróligetbe, majd abba a világba, ahonnan a nagyanyja történetei erednek - és ahol talán azt is megtudhatja, hol siklott félre az ő saját története.
Adatok
Raktári kód:
753521
EAN:
9789634472377
Eredeti megnevezés:
The Hazel Wood
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
135 x 208 x 30
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
440
Hozzászólások
Horváthné Kovács Marina
Horváthné Kovács Marina
2021. szeptember 24. 20:56
Válaszolok
Nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom.
 

Szerző

Melissa Albert
Melissa Albert
Melissa Albert első regényével, a 2018-ban megjelent Mogyoróligettel egy csapásra a nemzetközi ifjúsági irodalom egyik legkedveltebb írójává vált. A sikert hosszú és kitartó munka előzte meg, hiszen mielőtt saját regény írására adta volna a fejét, a Barnes & Noble ifjúsági irodalmi szerkesztőjeként tevékenykedett, ennél pedig jóval korábban, négy éves korában már saját történeteit diktálta édesanyjának. Az első gyermekét nem sokkal első regénye megjelenése előtt világra hozó írónő jelen pillanatban a Mogyoróliget sorozat második részén dolgozik.