Nincs engedélyezve a javascript.
Reptér
Olvastam
Kedvenc könyvem

Reptér

Hét történet a Heathrow-ról

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 600 Ft
3+2
A londoni Heathrow Repülőtér meghívta Tony Parsonst, legyen a vendégük egy hétre, nézze meg minden részlegüket, és írjon novellákat a dolgozókról és az utasokról. Elvégre a Heathrow olyan, mint egy titkos város, amelyet évente hetvenötmillió utas népesít be.
Leírás a könyvről

A londoni Heathrow Repülőtér meghívta Tony Parsonst, legyen a vendégük egy hétre, nézze meg minden részlegüket, és írjon novellákat a dolgozókról és az utasokról. Elvégre a Heathrow olyan, mint egy titkos város, amelyet évente hetvenötmillió utas népesít be. Tony Parsons elfogadta a meghívást, majd megírta néha vicces, néha érzelmes novelláit, amelyek mind magukon viselik a jellegzetes parsonsi ismertetőjegyeket.

Olvashatunk a tűzoltókról, akik időről időre felgyújtanak egy zöld repülőgépet, hogy gyakorolhassák a különféle vészhelyzeteket.

Arról a férfiról, aki a Heathrow-n feladott, oda érkező vagy csak ott átutazó, esetleg csempészett kutyák, oroszlánok, csörgőkígyók és egyéb állatok jólétét felügyelő csapat vezetője.

A bevándorlási hivatal egyik női alkalmazottjáról, aki pályája során a legkülönfélébb meséket hallotta arról, hogy miért akar valaki belépni az Egyesült Királyság területére - sok nő hivatkozik arra, hogy esküvőre érkezett, és Harry herceg a vőlegénye!

A húszas évei elején járó, zseniális fiatalemberről, aki légiirányítóként dolgozik - és persze a pilótákról is, akik "megérinthetik Isten arcát".A Könyvjelző magazin 2012. októberi számában megjelent cikk: Irodalom a tranzitban

Adatok
Raktári kód:
725010
ISBN:
9630794527
EAN:
9789630794527
Eredeti megnevezés:
Departures - Seven Stories from Heathrow
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
104
Méret [mm]:
127 x 205 x 10
Tömeg [g]:
210
Hozzászólások