Nincs engedélyezve a javascript.
Mesteri figurák
Olvastam
Kedvenc könyvem

Mesteri figurák

A sakk ezer éve. A figurák, a játékosok és a szenvedély

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 950 helyett
1 475 Ft
50 %
A Mesteri figurák lapjain sok jelentős és szép sakk-készlettel ismerkedhetünk meg, általuk pedig öt kontinens ezer évének sakk-készítési hagyományaival és a világ egyik legnagyszerűbb játékának fejlődéstörténetével.
Leírás a könyvről

A Mesteri figurák lapjain sok jelentős és szép sakk-készlettel ismerkedhetünk meg, általuk pedig öt kontinens ezer évének sakk-készítési hagyományaival és a világ egyik legnagyszerűbb játékának fejlődéstörténetével.A sakkfigurák mindig - az első, kézzel faragott sakk-készletek óta - a világ minden pontján, ahol csak készítettek ilyent, megformálásukkal tükrözték az adott civilizációt. Háborúk, forradalmak, a békés világ, a vallás, a technológia, a művészet és a sport mind-mind megjelentek a kis bábuk megformálásában.
Az irodalomban, a képzőművészetekben, a filmekben és a reklámokban - Shakespeare-től a Pepsi-ig - gyakran szerepelnek sakkfigurák és híres sakkozók: az igényességet, a gondolkodó embert jelenítik meg. Voltaire szavaival élve, a sakk "az emberi elme legnagyobb dicsőségére válik".

Adatok
Raktári kód:
174235
ISBN:
9639464449
EAN:
9789639464445
Eredeti megnevezés:
Master Pieces. The Architecture of Chess
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
160
Méret [mm]:
155 x 200 x 20
Tömeg [g]:
530
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk