Nincs engedélyezve a javascript.
Az ősrobbanáson túl

Az ősrobbanáson túl

Ami a Nagy Durranás mögött van. Az ókori mítoszok és a folyamatos teremtés tudománya

Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
6
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A szerző miközben elmélyül a mítoszok tanulmányozásában, nagyszerű tudományos okfejtésében értelmezi az ókori tanításokat, és helyreállítja azok elfeledett kozmológiáját. Az ősrobbanáson túl című könyv több mint 140 gondolatébresztő ábrával illusztrált, lebilincselő olvasmány.
Leírás a könyvről
Az elméleti fizikában a legutóbbi időben - különösen a rendszer- és káoszelmélet területén - végbement fejlődés komoly kihívást jelent a Világegyetemre vonatkozó, megcsontosodott nézetekkel szemben. Az ősrobbanáson túl című művében Paul LaViolette meglepő párhuzamot fedez fel az élvonalbeli tudományos gondolkodás és civilizációnk hajnalának teremtésmítoszai között. Nem egy gondolkodó vélekedik úgy, hogy az ókori ismeretanyaga a mitológia és titkos, ezoterikus tanok képében maradt fenn napjainkig. Más nézetek szerint ezek szimbólumai és szerkezete a fizikai és spirituális változások lefolyásának törvényszerűségét írják le. Ezeknek a törvényszerűségeknek az alapjait mindeddig homály fedte.
Paul LaViolette, miközben elmélyül a mítoszok tanulmányozásában, nagyszerű tudományos okfejtésében értelmezi az ókori tanításokat, és helyreállítja azok elfeledett kozmológiáját. Kombinálja a modern rendszerelméletet a mögöttes közeg vagy más néven éter ókori fogalmával, és közvetlen hangnemben ismerteti, hogy az ókori mítoszok és tanítások miképpen kódolják a folyamatos teremtés elméletét. Rávilágít az ősrobbanáselméletet sújtó ellentmondásokra, s egyidejűleg bemutatja, hogy a folyamatos teremtés ókori tudománya olyannyira megegyezik a legújabb asztrofizikai megfigyelésekkel, hogy helyettesíteni képes az általános relativitáselmélet magyarázatait.
Az ősrobbanáson túl című könyv több mint 140 gondolatébresztő ábrával illusztrált, lebilincselő olvasmány. Bemutatja, hogy az ókori mitológia hogyan írja le ezt az egybefüggő tudományt, amely túljár az eszünkön és felülmúlja napjaink értelmi szintjét. Azzal, hogy helyreállítja és életre kelti az ókoir világszemléletet, a modern tudomány korlátozó metaforáin túllépve elvezet bennünket a következő évszázad új tudományához.
Adatok
Raktári kód:
172392
ISBN:
9633686830
EAN:
9789633686836
Eredeti megnevezés:
Beyond The Big Bang: ancient myth and science of continous creation
Megjelenés:
2004.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
408
Méret [mm]:
165 x 235 x 38
Nyelv:
angol; magyar
Tömeg [g]:
760
Hozzászólások