Nincs engedélyezve a javascript.
Tizedik küldetése
Olvastam
Kedvenc könyvem

Tizedik küldetése

A Lorieni Krónikák hatodik kötete

Sorozat:
Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 490 helyett
2 618 Ft
-25 %
A világszerte nagy sikert aratott sorozat folytatódik! A Lorieni Krónikák hatodik kötetében a Védők évekig titokban harcoltak a mogadoriakkal. Most mindez egyik napról a másikra megváltozott: elkezdődött az invázió.
Leírás a könyvről

A világszerte nagy sikert aratott sorozat folytatódik!A Védők évekig titokban harcoltak a mogadoriakkal. Most mindez egyik napról a másikra megváltozott: elkezdődött az invázió. John, a Negyedik beleveti magát a New Yorkban dúló csatába. Váratlan segítség számára, hogy legjobb barátja, Sam meghökkentő módon felfedezi, hogy kifejlődött egy tálentuma. Miközben a két fiú próbál Ötödik és Kilencedik nyomára bukkanni a megszállás zűrzavarában, kiderül, hogy nem Sam az egyetlen ember, aki immár olyan képességgel bír, amilyennel korábban csak a Védők. De vajon a többiek barátok vagy ellenségek?

Mindeközben Hatodik, Marina és Adam igen szorult helyzetbe kerül Mexikóban. Kemény küzdelem árán elérték a Szentélyt, felébresztették az ott rejlő ősi erőt, ám most nem tudnak kapcsolatba lépni a többiekkel. A mogok pedig seregestül közelednek...

A Védők szétszóródtak, több fronton harcolnak. Egyetlen esélyük az lehet, ha végleg leszámolnak a mogadoriak vezérével - ám az ő sorsa egybefonódik Elláéval. Ha végeznek Setrákus Rával, a lánynak is vége. Ha viszont nem állítják meg a mogokat, akkor az emberiségre ugyanaz a sors vár, ami a Lorienre: a megsemmisülés.Elsővel Malajziában végeztek.

Másodikkal Angliában.

Harmadikat Kenyában ölték meg.

Nyolcadik Floridában halt meg.

Sorra legyilkolták őket.

Most az egész emberiség ellen indulnak harcba, nem hagyjuk, hogy a Föld is a Lorien sorsára jusson.

Megkezdődött a végső összecsapás.A Negyedik, A Hatok hatalma, a Kilencedik titka, az Ötödik csapdája, valamint a Hetedik bosszúja folytatása - a Lorieni Krónikák hatodik könyve.

Adatok
Raktári kód:
744981
ISBN:
9632664606
EAN:
9789632664606
Eredeti megnevezés:
The Fate of Ten
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
127 x 200 x 23
Tömeg [g]:
310
Hozzászólások