Nincs engedélyezve a javascript.
Tökéletes helyett teljes élet
Olvastam
Kedvenc könyvem

Tökéletes helyett teljes élet

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 249 Ft
-25 %
Shauna Niequist szívmelengető és őszinte stílusban írt esszéi életének - és talán a miénknek is - legfontosabb átalakulásáról szólnak: hogyan hagyta maga mögött a folytonos elfoglaltságot és az állandó sietséget, és fedezte fel helyette, ki is ő valójában.
Leírás a könyvről

Shauna Niequist szívmelengető és őszinte stílusban írt esszéi életének - és talán a miénknek is - legfontosabb átalakulásáról szólnak: hogyan hagyta maga mögött a folytonos elfoglaltságot és az állandó sietséget, és fedezte fel helyette, ki is ő valójában. A Tökéletes helyett teljes felénk nyújtott kéz, mely által megszabadulhatunk a nyomástól, hogy egyre több teljesítményt, keményebb igyekezetet és növekvő hatékonyságot mutassunk fel, miközben végig fenntartjuk a tökéletesség látszatát.
Álljunk meg! Pihenjünk! Játsszunk! Alkossunk! Kapcsolódjunk másokhoz! Keressük a csendet! És a csendben meghalljuk majd a szeretet hangját, mely után mindeddig annyira sóvárogtunk.

Shauna Niequist üzenete mindnyájunknak szól: a tökéletességre törekvés helyett éljünk jelentőségteljes és mély kapcsolatokkal teli teljes életet!

Adatok
Raktári kód:
753330
EAN:
9789634470830
Eredeti megnevezés:
Present over Perfect: Leaving behind Frantic for a Simpler, More Soulful Way of Living
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
135 x 208 x 26
Tömeg [g]:
510
Hozzászólások