Nincs engedélyezve a javascript.
A terminátor eljövetele
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 449.-
Eredeti ár:
4 599.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Háborúinkat egyre inkább gépekre hagyjuk, ám mit jelent ez emberségünk és társadalmunk szempontjából? Valóban küszöbön áll a terminátor eljövetele és az emberiség kipusztulása, vagy a mesterséges intelligencia az aranykort hozza el?
Leírás a könyvről
Háborúinkat egyre inkább gépekre hagyjuk, ám mit jelent ez emberségünk és társadalmunk szempontjából? Valóban küszöbön áll a terminátor eljövetele és az emberiség kipusztulása, vagy a mesterséges intelligencia az aranykort hozza el? Mire lehetünk képesek egy néhány tízezer forintos drón segítségével, és milyen bizarr, sokszor tragikus balesetekhez vezethet az egyre nagyobb automatizáció és a döntő pillanatokban ostobának bizonyuló gépi intelligencia? Paul Scharre könyve lebilincselő és olykor hátborzongató betekintést nyújt abba a jövőbe, amely nemcsak a háborúkat, de hétköznapi életünket is alapjaiban formálja át.
Adatok
Raktári kód:
760513
EAN:
9789634474791
Eredeti megnevezés:
Army of None
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
146 x 220 x 37
Tömeg [g]:
770
Hozzászólások
 

Szerző

Paul Scharre
Paul Scharre
Paul Scharre az iraki és afganisztáni háború veteránjaként megtapasztalta a harcterek valóságát, majd az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumában hosszú éveket töltött a háború jövőjének tanulmányozásával. A volt katona és védelmi elemző az önműködő fegyverek jelentette kihívások egyik vezető szakértője, véleményét rendszeresen kérik ki különböző állami és civil szervezetek a CIA-tól kezdve a NATO-n át egészen az ENSZ-ig. A hadviselés jövőjét boncoló A terminátor eljövetele című könyvét többek között a tech világ egyik legjelentősebb alakjának számító Bill Gates is igen nagyra értékeli.