Nincs engedélyezve a javascript.
Fülöp herceg évszázada

Fülöp herceg évszázada
(E-könyv)

Az edinburghi herceg rendkívüli élete

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
4 143.-
Eredeti ár:
4 874.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Csecsemőkorában egy narancsosládában menekítették ki az anarchiába süllyedő Görögországból, gyerekként meg kellett birkóznia édesanyja mentális betegségével és nővére tragikus halálával. Ifjú haditengerészként az életét kockáztatta a második világháborúban, majd II. Erzsébet férjeként 73 éven keresztül szolgálta a brit monarchiát, a királynő megingathatatlan támaszává vált.
Leírás a könyvről
Csecsemőkorában egy narancsosládában menekítették ki az anarchiába süllyedő Görögországból, gyerekként meg kellett birkóznia édesanyja mentális betegségével és nővére tragikus halálával. Ifjú haditengerészként az életét kockáztatta a második világháborúban, majd II. Erzsébet férjeként 73 éven keresztül szolgálta a brit monarchiát, a királynő megingathatatlan támaszává vált. A 2021-ben, 100 éves korában elhunyt Fülöp herceg lenyűgöző életpályát futott be, keresetlen őszintesége, a maga korában merésznek számító kezdeményezései és odaadó filantrópiája pedig messze kiemelte őt az arisztokráciából.

A brit királyi család életéről több mint három évtizede tudósító író-újságíró, Robert Jobson könyve ezt a rendkívüli életet és embert mutatja be. Elmélyült kutatómunkán, személyes élményeken, valamint első kézből származó beszámolókon alapuló könyvében feltárja, hogyan vált az elhivatott katona Erzsébet királynő tántoríthatatlan társává, szükség esetén a háttérben megbúvó tanácsadójává majd' 75 éven át, és hogyan modernizálta a brit monarchiát. Fülöp herceg rendkívüli élete mindnyájunk számára példát mutat hűségből és kitartásból.
Adatok
Raktári kód:
802628
EAN:
9789635822461
Eredeti megnevezés:
Prince Philip's Century 1921-2021: The Extraordinary Life of the Duke of Edinburgh
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
360
Hozzászólások
 

Szerző

Robert Jobson
Robert Jobson
Robert Jobson Nagy-Britannia első számú királyi kommentátora, akit a Wall Street Journal a „királyi tudósítás keresztapjának” keresztelt el. A szerző-újságíró az Evening Standard királyi tudósítójaként dolgozik, és rendszeresen szerepel a brit tévéműsorokban királyi szakértőként. Jobson több mint 30 éve foglalkozik a brit királyi családdal, és több nagy sikerű könyv szerzője.