Nincs engedélyezve a javascript.
Újjászületett szerető
Olvastam
Kedvenc könyvem

Újjászületett szerető

Fekete Tőr Testvériség 10.

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
Várandós felének tragikus halála óta Tohrment csak árnyéka önmagának. Testileg megtörve, lelkileg szinte megsemmisülve kerül vissza a testvériség házába, egy bukott angyal, Lassiter segítségével. Álmában Tohr egyre többször pillantja meg elvesztett szeretteit, akik egy hideg, elszigetelt világban, a Köztesben vegetálnak.
Leírás a könyvről

Várandós felének tragikus halála óta Tohrment csak árnyéka önmagának. Testileg megtörve, lelkileg szinte megsemmisülve kerül vissza a testvériség házába, egy bukott angyal, Lassiter segítségével. Álmában Tohr egyre többször pillantja meg elvesztett szeretteit, akik egy hideg, elszigetelt világban, a Köztesben vegetálnak. Megmentőjéhez, a bukott angyalhoz fordul, hogy segítsen nekik végre az Árnyékba jutni. Amikor azonban Lassiter elmondja neki, hogy az egyetlen megoldás az, ha újra beleszeret valakibe, Tohr biztosan tudja, hogy mindnyájukra szörnyű vég vár…

Ekkor azonban találkozik egy nővel, akinek hozzá hasonlóan keservesen alakult az élete. Vajon Thor képes lesz megbékélni, és végleg elengedni a felét, hogy mindannyian nyugalomra találhassanak?Az Újjászületett szerető az utóbbi évtized legnagyobb romantikus bestsellere, a Fekete Tőr Testvériség sorozat tizedik része. A rajongók ezrei által keresett sorozat kötetei most újra kaphatóak.

Adatok
Raktári kód:
757615
EAN:
9789634472278
Eredeti megnevezés:
Lover Reborn
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
720
Méret [mm]:
125 x 200 x 44
Tömeg [g]:
550
Hozzászólások