Nincs engedélyezve a javascript.
Úton-útfélen: Spanyolország

Úton-útfélen: Spanyolország

Festői utak - Barátságos szállások - Igazi helyi ételek

Sorozat:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 900
Online ár:
4 425 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Ez az autós útikönyv a főutaktól távol eső vidékekre kalauzolja az utazót. Az ismeretlen vidéki Spanyolországot bemutató 25 autós túra minden szakaszán kényelmes szállás és kitűnő ételek várják a vendégeket. Az útikalauzban feltüntetett helyi közlekedési szabályok, részletes térképek és világos útvonalleírások mind a tökéletes autós nyaralás megszervezését segítik.
Leírás a könyvről

Ez az autós útikönyv a főutaktól távol eső vidékre kalauzolja az utazót: szép falvakba, mesés tájakra, eredeti posadákba és otthonos kis szállodákba.

Az ismeretlen vidéki Spanyolországot bemutató 25 autós túra minden szakaszán kényelmes szállás és kitűnő ételek várják a vendégeket. Az 1-5 napos túrák kínálatában mindig szerepel séta egy középkori óvárosban vagy érintetlen vidéken; sokféle szabadidős program, valamint a helyi ételeket és kézműves munkákat kínáló bolt. A postai irányítószámok a műholdas navigációt segítik.

Az útikalauzban feltüntetett helyi közlekedési szabályok, részletes térképek és világos útvonalleírások mind a tökéletes autós nyaralás megszervezését segítik.A Könyvjelző magazin 2013. július-augusztusi számában megjelent cikk: Barca-Real 3-3

Adatok
Raktári kód:
719645
ISBN:
9639825673
EAN:
9789639825673
Eredeti megnevezés:
Eyewitness Travel Back Roads - Spain
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
150 x 221 x 15
Tömeg [g]:
560
Hozzászólások