Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. április 27.
A világhírű divatillusztrátor különleges utazásra hív a sikk fővárosába

A világhírű divatillusztrátor különleges utazásra hív a sikk fővárosába

Friss megjelenés

Szeretsz utazni? Szereted a divatot és az eleganciát? Itt a tökéletes könyv számodra! Párizs a divat és a csillogás fővárosa. És ki más tudná ezt a hangulatot legjobban megragadni és átadni az olvasónak, mint a világ egyik vezető divatillusztrátora?

Megan Hess olyan nagy márkákkal dolgozott már együtt, mint a Chanel, a Tifanny & Co. és a Dior. Legújabb magyar nyelven megjelent, Párizs – Egy divatőrült szemével című könyve egyszerre útikönyv és stíluskalauz. Fantasztikus tippeket olvashatunk arról, hová érdemes betérnünk vásárolni, enni, illetve merre vegyük az irányt, ha csak nézelődni szeretnénk, vagy megkívántunk egy pohár finom pezsgőt. Ugyanakkor szemet gyönyörködtető kötet az illusztrátor összetéveszthetetlen rajzaival.

Tökéletes választás ezekben a nehéz időkben, hogy egy kis időre kiszakadjunk az otthonok valóságából, és varázslatos utazásra induljunk Megan Hess-szel! Mire pedig a járványügyi veszélyhelyzetnek vége, garantáltan az elsők között akarsz repülőgépre ülni, hogy a valóságban is megfogadhasd a könyv divatos utazási tanácsait.

Párizs - egy divatőrült szemével

Párizs - egy divatőrült szemével

Megan Hess
Alexandra Kiadó (A), 2020.
A stílus és az elegancia fővárosaként Párizs minden divatrajongó bakancslistáján szerepel. De ha már ott vagyunk, mi az, amit feltétlenül érdemes megnéznünk?

A szerző korábbi könyve

A ruha

A ruha

A divattörténelem 100 ikonikus pillanata

Megan Hess
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Egy jó ruha elbűvöl és gyönyörködtet, megtéveszt és rabul ejt, provokál és elgondolkodtat. Képes arra, hogy megragadja a történelem egy adott pillanatát, egy generáció szellemiségét, esetleg egy figyelemre méltó személyiség egyedi kisugárzását.