Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. február 5.
Előrendelhető Grace Kelly életrajza

Előrendelhető Grace Kelly életrajza

Előrendelhető újdonság

A világ legszebb női között számontartott Grace Kelly sokak számára szinte mitikus jelenség. Néhányan Hollywood aranykorának ünnepelt csillagaként, Hitchcock múzsájaként emlékeznek rá, mások Monaco hercegnőjeként. Megint mások szerint ő sem volt több, mint egy könnyelmű stílusikon. Kétségtelen, Grace Kelly élete eseménydús és – ahogy a legnagyobbaké általában – cseppet sem szokványos volt, hirtelen, autóbaleset okozta halála pedig mindenkit megrázott. De ki is volt valójában ez az angyalarcú nő, aki oly sokak, köztük a monacói herceg szívét is elrabolta?

Thilo Wydra könyve különleges betekintést enged a magánéletét nagy óvatossággal kezelő díva életébe: megmutatja a mesebeli elképzelések és a hideg valóság között őrlődő egyént, akit milliók bálványoztak, ugyanakkor csak kevesen ismertek igazán. A Grace elsősorban a színésznő korai éveire, filmszerepeire, hollywoodi kapcsolataira helyezi a hangsúlyt. Most először kerül a nagyközönség elé Grace Kelly és Alfred Hitchcock levelezése, és számos, a színésznő pályatársaival, rokonaival készült interjút is olvashatunk. A hercegné monacói múltjával kapcsolatban pedig a Grimaldi család archívumából nyilvánosságra hozott, eddig ismeretlen dokumentumok nyújthatnak új információkat a díva rajongói számára.

„Thilo Wydra egy feldúlt nő képét festi elénk: egy nőét, aki vidám, humoros és vad, ugyanakkor introvertált, szorongó és magának való volt.” (Associated Press)

Grace
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Grace

Thilo Wydra
Alexandra Kiadó (A), 2021.
1982-ben egy monacói szerpentinen haladó autó áttörte a szalagkorlátot, és 40 métert zuhanva egy szakadékban ért földet. A járművet Grace Kelly vezette, aki másnap örök búcsút vett a földi léttől. A Hollywood aranykorának legnagyobbjai között számon tartott színésznő alakja azóta már-már mitikussá vált.