Nincs engedélyezve a javascript.
263514045_10158862629562635_5683411307402082107_n.jpg
Matyi Alexandra
2020. november 5.
Kiadóvezetőnk novemberi hónapköszöntője

Kiadóvezetőnk novemberi hónapköszöntője

A könyves világ hírei

Már csak 49 nap van vissza karácsonyig, a szeretet ünnepéig.

Sokan készülődnek az ünnepekre, sokan harcolnak a mindennapok kihívásaival. A pandémia korszakában bármerre is nézünk, küzdelmekkel találkozunk. Az egészségügyben s a környezetünkben egyre nagyobb a feszültség és a tenni akarás a vírus megfékezését illetően, s a változás felé. Ezért még fontosabbnak tartom, hogy időt szánjunk saját magunkra, és a hozzánk közel állókra, hiszen ki tudja, hogy hány együtt töltött napra van még lehetőségünk. Ha pedig olyan szerencsések vagyunk, hogy mindenünk megvan, gondoljunk azokra is, akik rosszabb körülmények között, esetleg kórházban töltik az ünnepi készülődés időszakát! Nekik, értük szól Mikulás Futás elnevezésű adománygyűjtésünk, amiről még többet megtudhatsz, ha ellátogatsz a következő Facebook-oldalra:

mikulasfutas_facebook_event_02_fb_cover.jpg

Az aggasztó helyzet mellett idén is nagyon aktív a fogyasztói társadalom, és nagy örömünkre rengeteg könyv talál új gazdára! Az újdonságaink közül kifejezetten ajánlom A tömegek tébolyát, a Szásenykát és az Egy pap vallomását, illetve a következő pár hétre Marry Berry könyveit is.

A tömegek tébolya

A tömegek tébolya

Douglas Murray
Szásenyka

Szásenyka

Simon Sebag Montefiore
Egy pap vallomása

Egy pap vallomása

Szántó Dániel

Azt mondják, a lelke mélyén minden ember szeret olvasni, csak még nem találta meg kedvenc könyvét. Ezért csatlakozz te is a Moobius közösségéhez, hogy segíthessünk ebben! S ha netán néha magányosnak éreznénk magunkat, ne felejtsük, az olvasó emberek mind barátok!

Elindult óriási karácsonyi akciónk is, hogy mindenkinek örömet tudjunk szerezni! Nézz szét a széles kínálatunk között, és ajándékozd idén az olvasás örömét!

Ismét meghosszabbítjuk hatalmas akciónkat!
Ismét meghosszabbítjuk hatalmas akciónkat!

Szóljon az új év is az olvasásról!


1 könyv vásárlása esetén 30% kedvezmény,

2 könyv vásárlása esetén 40% kedvezmény,

3 vagy több kötet vásárlása esetén 50% kedvezmény!*


01. 06. - 01. 31.


* A készlet erejéig. Az ajánlat nem érvényes előrendelhető kötetekre, a DK Books angol nyelvű könyveire és zsákbamacskadobozokra. A kedvezmény alól bizonyos könyvek kivételt képezhetnek, ezekre az akciós jelzés hiánya figyelmeztet. Abban az esetben, ha a rendelésen 890 Ft alatti árú termék is szerepel, az ajánlat nem érvényes.

Egészségben gazdag hónapot kívánok,

Alexandra