Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. szeptember 15.
Ann O’Loughlin új könyvéről mesél

Ann O’Loughlin új könyvéről mesél

A Bálterem kávézó szerzőjének új könyve nemrég jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában.

A gyönyörű, fiatal Grace-t házasságba kényszerítik egy nála sokkal idősebb bíróval. A magányos fiatalasszony azonban beleszeret egy vonzó és figyelmes indiai orvosba, és teherbe esik. Brutális módon veszik elejét a botránynak: Grace-t elmegyógyintézetbe záratják, szerelmének pedig azt mondják, a nő belehalt a szülésbe. 30 évvel később azonban Grace lánya megtalálja anyja naplóit, és lassan fényt derít annak titkaira, akit sosem ismerhetett.

A szerző, Ann O’Loughlin a következőképpen nyilatkozott a kötetről:

„Emma felépített egy képet magában az édesanyjáról – egy nőről, akit sosem ismert. Egy életről, amiről csak a dobozba hajított régi ruhák mesélnek. Elkezdi feltárni a rejtélyt, és úgy dönt, meglátogatja az édesanyja sírját, amit sosem tett meg korábban. Ugyanekkor Vikram Indiában vissza akar térni Írországba, hogy a szeretett nő végső nyughelye mellett állhasson. Mindkét irányból végigkövethetjük a történetet…”

A bíró felesége

A bíró felesége

Ann O'Loughlin
Alexandra Kiadó (A)
A gyönyörű, fiatal Grace előtt ott áll az egész élet, de világa végérvényesen a feje tetejére áll, amikor hozzáadják egy nála sokkal idősebb bíróhoz. A magányos és elhanyagolt fiatalasszony hamarosan beleszeret egy indiai orvosba, a vonzó és figyelmes Vikramba.