Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2019. október 16.
Romantikus újdonságok a hideg, őszi estékhez

Romantikus újdonságok a hideg, őszi estékhez

A hűvös, esős őszi estéken jólesik a kezünkbe venni olyan olvasmányokat, amelyek megmelengetik a szívünket, vagy éppen felforrósítják a hangulatot.

Összegyűjtöttük neked a legfrissebb romantikus újdonságokat. Akár megható, akár felemelő olvasásélményre vágysz, a Moobiuson megtalálod a megfelelő könyvet!

Ráadásul 2019. 10. 21-ig minden romantikus kötetet 25% kedvezménnyel vásárolhatsz meg!

Titkos virágok kertje
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Titkos virágok kertje

Cristina Caboni
Alexandra Kiadó (A)
A londoni Chelsea Flower Show a világ egyik legnagyobb virágkiállítása. A rózsákkal díszített boltívek alatt és a növények között Iris Donati otthon érzi magát. Ám miközben közelebbről szemügyre vesz egy virágkompozíciót, Iris egyszer csak egy szempárral találja szembe magát, amely teljesen olyan, mint az övé; ugyanaz a gesztenyebarna haj, ugyanaz az arc.
Au revoir á Paris

Au revoir á Paris

Anstey Harris
Pioneer Books
Grace álma egykor az volt, hogy világhírű hegedűművész legyen, ám egy trauma után nem mer többé közönség elé állni. Komolyzenei karrierje széthullása után egy angliai faluban él hangszerjavítóként, és arról álmodozik, hogy párizsi szerelmével, Daviddal családot alapít - amint a férfi végre maga mögött hagyja boldogtalan házasságát.
Pénzzé tett gyermekek

Pénzzé tett gyermekek

Kristina McMorris
Alexandra Kiadó (A), 2019.09.02.
2 gyerek eladó, áll a felirat a táblán, mellette pedig két kisfiú üldögél reményvesztetten a farmház lépcsőjén. A megrázó életkép tökéletesen megragadja az 1929-es nagy gazdasági világválság valóságát, ahol családok válnak földönfutóvá egy szempillantás alatt, és a kilátástalanság lehetetlen döntésekre kényszeríti őket.
A bíró felesége

A bíró felesége

Ann O'Loughlin
Alexandra Kiadó (A)
A gyönyörű, fiatal Grace előtt ott áll az egész élet, de világa végérvényesen a feje tetejére áll, amikor hozzáadják egy nála sokkal idősebb bíróhoz. A magányos és elhanyagolt fiatalasszony hamarosan beleszeret egy indiai orvosba, a vonzó és figyelmes Vikramba.