Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
szeptember 3.
Augusztusi kedvenceitek!

Augusztusi kedvenceitek!

Könyvajánló

Magazinsorozatunkban hónapról hónapra összeszedjük nektek, hogy mely 10 könyv volt az abszolút kedvencetek, amit a legszívesebben vásároltatok meg tőlünk. A listában több olyan cím is szerepel, ami még a nyomdában van, de ti már előrendelhetőként lecsaptatok rá. Ez két okból is nagyon jó döntés, hiszen 30% kedvezménnyel juthattok hozzá a kiszemelt kiadványhoz, illetve soron kívül, még a boltokba érkezés előtt kézhez kaphatjátok a saját példányotokat. Augusztusban rengeteg újdonsággal, rég várt kiadványokkal jelentkeztünk!

A nyár utolsó hónapjában hatalmas érdeklődés fogadta a hamarosan megjelenő előrendelhető regényeinket. A listában egyedül Richard Chizmar és Stephen King kettősének könyve az, amelyet várakozás nélkül azonnal a magatokénak tudhattok.
Azonban a többi könyvet illetően sem kell elkeserednetek, hiszen nyomdáink lázasan dolgoznak, így heteken belül mindenki a kezében tarthatja a kiszemelt példányát. Bátran kijelenthetjük, hogy az ősz egyik leginkább várt könyve Britney Spearsé, aki kendőzetlen őszinteséggel mesél életéről önéletrajzi könyvében. Ugyancsak kiemelkedő érdeklődés övezi a népszerű francia írónő, Valérie Perrin harmadik regényét a Triót. A könyv a már megjelent országokban hihetetlen gyorsasággal nemzetközi bestseller lett, és már 20 nyelven olvasható.

 

Most áthelyezzük a fókuszt Amerikára, ahol a sikerszerző, Lucy Score él. Első romantikus története egészen elképesztő rekordokat döntött, ugyanis több mint 32 héten keresztül szerepelt a The New York Times bestsellerlistáján. Második kötetét is hamarosan a kezükben tarthatják az olvasók, amelyben az írónő tovább szövi Knockemout lakosainak történetét, izgalommal, váratlan fordulatokkal és romantikus szenvedéllyel megspékelve. A három leginkább várt köteten felül több fantasyregény és a Lux Kiadó gondozásában megjelent Kristálybiblia is helyet kapott a listán. De most lássuk, mik voltak azok a kiadványok, amelyek a legnagyobb érdeklődést váltották ki augusztusban.

Olvass velünk, regisztrálj, és légy te is a Moobius Idővonal tagja, ahol megoszthatod másokkal a tapasztalataidat, értékelheted az általad olvasott könyveket, sőt még te magad is begyűjthetsz pluszinformációkat a kiszemelt kedvencekkel kapcsolatban.

1. Lucy Score: Amit sosem fedünk fel

A Morgan fivérek közül mindig is Nasht tartották a jófiúnak: ő a megbízható rendőrfőnök, mindenkire kedvesen mosolyog, és ott segít, ahol tud. Azonban Nash épp egy lövöldözésben szerzett sérüléséből lábadozik, és az eset óta pánikrohamok és rémálmok kínozzák. Nem önmaga többé, de képtelen segítséget kérni a szeretteitől. Közel kerül hozzá Lina, aki éppúgy vágyik a gyengédségre, mint ő maga. Vajon képesek lesznek egymás mellett megtalálni a boldogságot? Az újabb Lucy Score-regényből kiderül…

Amit sosem fedünk fel

Amit sosem fedünk fel

A jófiúk mindig a jólányokat választják… Vagy mégsem?

Lucy Score
Pioneer Books, 2023.09.22.
Knockemout
A Morgan fivérek közül mindig is Nasht tartották a jó fiúnak: ő a megbízható rendőrfőnök, mindenkire kedvesen mosolyog, és ott segít, ahol tud. Azonban Nash épp egy lövöldözésben szerzett sérüléséből lábadozik, és az eset óta pánikrohamok és rémálmok kínozzák. Nem önmaga többé, de képtelen segítséget kérni a szeretteitől.

2. Britney Spears: A bennem lévő nő

Britney Spears végre saját maga mondja el történetét szabadságról, hírnévről, anyaságról, túlélésről, hitről és reményről. 2021 júniusában az egész világ a bíróság előtt beszélő Britney Spearsre figyelt. Történetének – igazságának – ereje tagadhatatlan volt, és beszéde nem csupán az ő életét változtatta meg, hanem számtalan más nőét is.

A bennem lévő nő

A bennem lévő nő

Britney Spears
Alexandra Kiadó (A), 2023.
Britney Spears végre saját maga mondja el történetét szabadságról, hírnévről, anyaságról, túlélésről, hitről és reményről.

3. Valérie Perrin: Trió

1986. Adrien, Étienne és Nina a felső tagozaton ismerkednek meg egymással, és rövid időn belül elválaszthatatlan barátokká válnak. Van egy közös álmuk: együtt akarják elhagyni a porfészket, ahol felnőttek, hogy Párizsba költözzenek, és mindörökre együtt maradjanak. Valérie Perrin újabb regénye ifjúságról, szerelemről és barátságról.

Trió

Trió

Valérie Perrin
Európa Könyvkiadó, 2023.09.18.
Mulandó és örök, mint az ifjúság, a barátság, a szerelem.
1986. Adrien, Étienne és Nina a felső tagozaton ismerkednek meg egymással, és rövid időn belül elválaszthatatlan barátokká válnak. Van egy közös álmuk: együtt akarják elhagyni a porfészket, ahol felnőttek, hogy Párizsba költözzenek, és mindörökre együtt maradjanak.

4. Judy Hall: Kristálybiblia

A megjelenése óta eltelt szűk két évtizedben a Kristálybiblia a világ első számú útmutatójává vált a kristályok világában. A könyv formátuma révén könnyen rátalálunk az általunk ismert kristályokra, és azonosíthatjuk a számunkra ismeretleneket.

Kristálybiblia
Kiadóvezetőnk kedvence

Kristálybiblia

Amit a kristályokról tudni érdemes

Judy Hall
Lux Kiadó, 2023.11.17.
A megjelenése óta eltelt szűk két évtizedben a Kristálybiblia a világ első számú útmutatójává vált a kristályok világában. A könyv formátuma révén könnyen rátalálunk az általunk ismert kristályokra, és azonosíthatjuk a számunkra ismeretleneket.

5. Stephen King: Tündérmese

A legendás történetmondó, Stephen King képzelete legmélyebb kútjába merül alá ebben a varázslatos regényben. A Tündérmese kiválóan ötvözi Óz Smaragdvárosát a Grimm fivérek meséivel és az Üveghegyen túl is rettegve hallgatott gótikus rémtörténetekkel. Lenyűgöző esti mese Stephen King jól ismert, szórakoztató és félelmetes stílusában.

Tündérmese

Tündérmese

Stephen King
Európa Könyvkiadó, 2023.09.20.
A legendás történetmondó, Stephen King képzelete legmélyebb kútjába merül alá ebben a varázslatos regényben. A Tündérmese kiválóan ötvözi Óz Smaragdvárosát a Grimm fivérek meséivel és az üveghegyen túl is rettegve hallgatott gótikus rémtörténetekkel. Lenyűgöző esti mese Stephen King jól ismert szórakoztató és félelmetes stílusában.

6. Richard Chizmar – Stephen King: Gwendy utolsó feladata

A nagy sikerű sorozat záró kötetében a rendkívüli történetmesélő, Stephen King és kiváló szerzőtársa, Richard Chizmar ezúttal Castle Rockból egy űrállomásra, majd egy még messzebb tartó utazásra visznek minket, melynek során Gwendynek egy titkos küldetést kell végrehajtania, hogy megmentse a világunkat. Sőt, talán az egész világegyetemet.

Gwendy utolsó feladata

Gwendy utolsó feladata

Richard Chizmar, Stephen King
Európa Könyvkiadó, 2023.09.01.
Egy titokzatos, fekete kalapos és öltönyös férfi, Richard Farris egy csodálatos, mahagóni varázsdobozt bíz a tizenkét éves Gwendy Petersonra. A dobozka kezdetben apró ajándékokat ajánlott fel a kislánynak, de ez a színes nyomógombokkal ellátott eszköz hatalmas felelősséggel is járt, hiszen gazdája egyetlen mozdulattal bármikor elpusztíthatta volna bármelyik földrészt.

7. J. R. Ward: Sakál

Az óriási sikerű Fekete Tőr Testvériség-sorozat történetét tovább szövő Fekete Tőr Testvériség – Fogolytábor-sorozat első kötete kalandokkal és szenvedélyekkel teli olvasmány, amelyben a szeretet és az összetartás végül minden akadályt legyőz. A regény önmagában is élvezhető, lezárt történet.

A sakál

A sakál

J. R. Ward
Alexandra Kiadó (A), 2023.09.14.
Fekete Tőr Testvériség
Te meddig mennél el azért, akit szeretsz? Amikor Nyx egy véletlen balesetnek köszönhetően felfedezi az elit hírhedt börtönének bejáratát, ahová ötven évvel korábban bezárták a húgát, habozás nélkül betör a földalatti, titkos, labirintusszerű barlangrendszerbe. Ám a húga helyett egy férfira bukkan, aki miatt megváltozik az élete… örökre.

8. Ivan Sciapeconi: Negyven kabát és egy gomb

A Negyven kabát és egy gomb a második világháború egyik legkülönösebb igaz történetét kelti életre, és megmutatja, hogy az emberség és a bátorság ragyogása a legsötétebb időkben is reményt nyújthat – ha nem engedünk a félelemnek és a közönynek.

Negyven kabát és egy gomb

Negyven kabát és egy gomb

Ivan Sciapeconi
Alexandra Kiadó (A), 2023.10.10.
A Negyven kabát és egy gomb a második világháború egyik legkülönösebb igaz történetét kelti életre, és megmutatja, hogy az emberség és a bátorság ragyogása a legsötétebb időkben is reményt nyújthat - ha nem engedünk a félelemnek és a közönynek.

9. Szántó Dániel: A másoló

Egy ügy, ahol egyre kevésbé világos az indíték, és egyre kevésbé tudni, hogy ki a valódi célpont, miközben a holttesteknél is gyorsabban szaporodnak a követők, és fogynak a percek… Szántó Dániel új regénye mélyre visz minket a közösségi média mocskába, miközben mesterien és felkavaró módon zárja le a Revans, Az üldözött, az Egy pap vallomása és A hatszög történetét.

A másoló

A másoló

Hamis személyiségek, másolt gyilkosságok, valódi halálok

Szántó Dániel
Alexandra Kiadó (A), 2023.09.19.
Budai Viktor, Sebők Szilveszter és Várnay Benett utolsó találkozása
"Ez még csak a kezdet, a gyomirtás első, jelképes pillanata. Ti jöttök, ti semmirekellő, mihaszna idióták! Magamutogatók! Az élet többről szól, és ti bemocskoljátok ezt a csodát. Hát most én mocskollak be titeket..." Egy leszerelt nyomozó, akinek csak a bosszú maradt.

10. Tracy Wolff: Hadakozás

A Katmere tanárait és diákjait elrabolták, közeleg a háború. Egy háború, amelyre nincsenek felkészülve, egy véres játék, amelynek nem ismerik a szabályait. Sőt: még seregük sincs… A Sóvárgás-sorozat negyedik része ismét emeli a tétet.

Hadakozás

Hadakozás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.11.10.
Sóvárgás
"Ez egyáltalán nem az ő hibája. Ha viszont most megölöm, miközben tehetetlenül hever előttem a földön, az igenis az én hibám lesz. Ezzel a bűnnel pedig nem fogok tudni együtt élni."
A Katmere tanárait és diákjait elrabolták, közeleg a háború.