Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2022. január 12.
Az Alexandra Kiadócsoport rajzpályázatot hirdet 5–14 éves gyerekeknek!

Az Alexandra Kiadócsoport rajzpályázatot hirdet 5–14 éves gyerekeknek!

Kultúra és életmód

Alex valószínűleg a világ legkíváncsibb szurikátája. Egy átlagos szurikátát leginkább a falatozni való finomságok és a kellemesen hűs búvóhelyek érdekelnek, ő azonban úgy döntött, felfedezi a világot, és begyűjt minden információt az élőlényekről, a kifejezésekről, a tantárgyakról és más érdekes témákról. És hogy ne csak ő okosodjon, képes lexikonokba és érdekes munkafüzetekbe gyűjt mindent, amit megtud! Az Alex Suli kiadványai segítségével szurikáta és érdeklődő gyermek együtt tanulhat a világról. Azonban a világ legkíváncsibb szurikátájának is szüksége van barátokra...

Az Alexandra Kiadócsoport rajzpályázatot hirdet gyermekeknek!

A rajzpályázat témája: „Alex, a szurikáta és barátai”

Rajzold le, szerinted kik lehetnek Alex, a szurikáta kis barátai! Más szurikáták, egyéb állatok, esetleg mesebeli lények? Most csak a képzeleted szab határokat! És persze Alexet se felejtsd le az alkotásodról!

Milyen korosztálynak szól a pályázat?
5–14 éves gyermekek rajzait várjuk. A pályázatokat amennyiben szükségesnek érezzük, korosztályonként külön értékeljük.

Milyen technikával készített pályázatokat várunk?
Rajzpályázatunkra bármely technikával készített rajzokat fogadunk, készüljön az ceruzával, legyen az festett anyag, ragasztott kép, montázs, vegyes technika stb.

Elismerés, díjazás:
Minden nevező egy digitális formában letölthető és nyomtatható formátumú Emléklapot kap, továbbá szakmai zsűri által kiválasztásra kerülnek a legjobb rajzok. Az eredményhirdetésre 2022. február 21-én, az Alex Suli hivatalos Facebook-oldalán kerül sor. A legjobb pályázókat a pályázat leadásakor megadott elérhetőségeiken értesítjük, és értékes Alex Suli-könyvcsomaggal jutalmazzuk!

Pályázati leadási határidő és forma:
A pályamunkákat elektonikus úton, szkennelve a [email protected] e-mail-címre vagy postai úton az „Alexandra Könyvesház Kft. marketing, 7630 Pécs, Üszögi-kiserdő u. 1.” címre várjuk.

Mindkét esetben a következők feltüntetése szükséges:

  • A pályamunkát elkészítő gyermek neve
  • A gyermek életkora
  • A pályamunka címe
  • Szülő/gondviselő/pedagógus (18. életévét betöltött személy) neve
  • Szülő/gondviselő/pedagógus e-mail-címe
  • Szülő/gondviselő/pedagógus telefonszáma

  • A rajzpályázatok beküldési határideje 2022. január 31. (A jelentkezési határidő után beküldött/postára adott pályamunkákat nem tudjuk figyelembe venni.)
    Egy gyermek maximum 3 pályamunkával jelentkezhet az Alex Suli rajzpályázatra.

    FIGYELEM! A postai úton beküldött rajzokat nem áll módunkban visszajuttatni a feladónak. Külföldön élő magyar gyermek is jelentkezhet a pályázatra, azonban díjazás esetén az Alex Suli-könyvcsomagot csak magyarországi címre áll módunkban kiküldeni.

    Szerzői és felhasználói jogok:

  • A pályázat benyújtója megőrzi a pályamunkák tekintetében a személyhez fűződő szerzői jogait.
  • A pályázat benyújtója a benyújtással korlátozástól mentes felhasználási jogot biztosít az Alexandra Könyvesház Kft. részére, aki a pályázat és a későbbi pályázatok népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására. Az Alexandra Könyvesház Kft. a felhasználás során köteles a pályázó nevének feltüntetésére.
  • A pályázat benyújtója a benyújtással hozzájárulását adja ahhoz, hogy az Alexandra Könyvesház Kft. a pályaműről készült reprodukciót elektronikus formában sokszorosítsa, valamint nyilvánosságra hozza, illetőleg megjelentesse, és ennek érdekében az Alexandra Könyvesház Kft. számára nem kizárólagos, de korlátlan időre szóló és ingyenes felhasználási jogot engedélyez azzal a feltétellel, hogy az Alexandra Könyvesház Kft. a pályázó nevét minden megjelenés esetén köteles feltüntetni.
  • A rajzolás még sosem volt ilyen szórakoztató!

    Az Alex Suli eddig megjelent kiadványai

    Alex Suli: Képes gyermeklexikon

    Alex Suli: Képes gyermeklexikon

    Alexandra Kiadó (A)
    Alex Suli
    Gyermekünk élénken érdeklődik a világ dolgai iránt? Tudni szeretné, mi fán terem az adó, mire való az akkumulátor vagy mit jelent a szólásszabadság? Alex, a kíváncsi szurikáta segít!
    Ebben az 5-10 éveseknek összeállított szótárban jó eséllyel megtalálunk mindent, amire egy ilyen korú óvodás vagy kisiskolás kíváncsi lehet.
    Alex Suli -  Alex számos kalandjai

    Alex Suli - Alex számos kalandjai

    1. osztály matematika munkafüzet

    Józsa Tímea
    Alexandra Kiadó (A), 2021.11.05.
    Alex Suli
    Egy, két, há' - induljon a számos kaland! Az iskola nagyon izgalmas hely: új barátok, rengeteg tudás és sok-sok érdekes feladat vár rád! De pontosan mennyi is? Alex, az Alex Suli kíváncsi szurikátája segít megszámolni!
    Alex Suli rejtvénykönyv

    Alex Suli rejtvénykönyv

    Gyerekeknek (10-16 éves korig)

    Alexandra Kiadó (A), 2021.11.15.
    Alex Suli
    Alex, a kíváncsi szurikáta nem csak a tanuláshoz ért! A képes lexikonok és a gyakorló munkafüzetek mellett most a rejtvények világába kalauzolja a fiatal olvasókat.

    Hamarosan érkezik

    Alex Suli -  Alex kalandjai a betűk földjén

    Alex Suli - Alex kalandjai a betűk földjén

    1. osztály betűtanulás munkafüzet

    Oszoli-Pap Márta
    Alexandra Kiadó (A)
    Alex Suli
    Magánhangzók, mássalhangzók, gyöngybetűk sora - micsoda izgalmas világ! Milyen jó lenne megtanulni az összeset… Alex, az Alex Suli kíváncsi szurikátája segít!
    Alex Suli rejtvénykönyv

    Alex Suli rejtvénykönyv

    Gyerekeknek (14-18 éves korig)

    Alexandra Kiadó (A)
    Alex Suli
    Alex, a kíváncsi szurikáta nem csak a tanuláshoz ért! A képes lexikonok és a gyakorló munkafüzetek mellett most a rejtvények világába kalauzolja az ifjú olvasókat.
    Alex Suli rejtvénykönyv

    Alex Suli rejtvénykönyv

    Gyerekeknek (6-10 éves korig)

    Alexandra Kiadó (A)
    Alex Suli
    Alex, a kíváncsi szurikáta nem csak a tanuláshoz ért! A képes lexikonok és a gyakorló munkafüzetek mellett most a rejtvények világába kalauzolja a legfiatalabb olvasókat.