Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. március 28.
Az emberek fele rasszista, másik fele pedig a rasszizmus ellen harcol

Az emberek fele rasszista, másik fele pedig a rasszizmus ellen harcol

Előrendelhető újdonság

„Faji indíttatású sorozatgyilkosság Magyarországon? Ugyan már, ez nem egy elcseszett amerikai krimi...„

Szántó Dániel Egy pap vallomása című thrillerregénye csontig hatoló különleges történetével és összetett, mégis igazán emberi karaktereivel rengeteg olvasót tett rajongójává. A szerző most még magasabbra tette a lécet: legújabb könyve, A hatszög, állítása szerint „élete legjobb története” lett.

Hogy mi vár A hatszög oldalain? Egy feltörekvő, fiatal, jóképű rendőr, akiért odavannak a nők. Egy kiégett, lezüllött, iszákos nyomozó, aki már az utolsókat rúgja. Középkorú, fekete női áldozatok, brutális kegyetlenséggel meggyilkolva. És a kétségbeesett hajsza az elkövető után, ami minden szereplő életét gyökeresen megváltoztatja.

Szántó Dániel új regénye pergő cselekményű, lélektani és társadalmi kérdéseket feszegető krimi a mai Magyarországon a Balaton-felvidéki Uzsától Budapesten át egészen Miskolcig. Ez a történet senkit sem fog hidegen hagyni. A kötet 30% kedvezménnyel előrendelhető a Moobius oldalán!

A hatszög

A hatszög

Szántó Dániel
Alexandra Kiadó (A), 2021.05.12.
"- Tőlem akarod hallani, hogy egy sorozatgyilkos fekete nőkre vadászik az országban? Ez baromság! Ha sorozatgyilkos lenne az elkövető, aki azt akarta volna, hogy megtaláljuk a holttestet, akkor hátra-hagyott volna egy üzenetet vagy egy jelet az áldozatok körül, hogy kérkedjen vele. Érted? Kellene lennie valaminek, ami összeköti a helyszíneket.

A szerző korábbi kötete

Egy pap vallomása

Egy pap vallomása

Szántó Dániel
Alexandra Kiadó (A), 2020.10.22.
"- Honnan értesült az emberrablásokról? - kérdezte kásás hangon. Mihály atya felnevetett: - Onnan, hogy én tüntettem el őket. - Maga? - Viktor nem bírta megállni, hogy ne mosolyodjon el. - Én bizony. Elraboltam őket, koporsóba fektettem a testüket a föld alá valahol messze innen, és otthagytam őket.