Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2021. szeptember 25.
„Az Óramágusok nem csak gyerekeknek szóló mese; a felnőttek is élvezettel olvashatjákˮ – World of Fiction magazin

„Az Óramágusok nem csak gyerekeknek szóló mese; a felnőttek is élvezettel olvashatjákˮ – World of Fiction magazin

Előrendelhető újdonság

„Natalia a tündérmesék kanyargós ösvényein vezeti végig ifjú főszereplőjét. Biztos vagyok benne, hogy fiúk és lányok ezrei tartanak vele ezen az úton, lelkesen és izgatottan. És olykor a felnőtteknek sem árt elmerülni egy tündérmese valóságában.ˮ – Szergej Lukjanyenko

A kulcshordozókra minden korábbinál nagyobb feladat vár: meg kell találniuk Eflarus legendás várát az Időszakadásban. Az ifjú mágusok megpróbáltatásokkal teli útra indulnak, melyen még Astragor cselszövéseivel is szembe kell nézniük. Vasilisának eközben be kell bizonyítania, hogy van helye az óramágus-iskola tanulói között, sőt egy lehetetlen küldetés is áll előtte: meg kell mentenie Diana tündért a halál torkából. De képes lesz-e élni a váratlan segítséggel, miközben a legerősebb óramágusok esküdtek össze ellene? Vajon megbízhat-e újra az apjában, és hihet-e Fesh ígéretének?

Az Óramágusok új, egyedi hang a fantasyben, ahol az Idő külön, mágikus univerzumként jelenik meg. Három, időmágiát használó nép: az óramágusok, a tündérek és a Szellemek közt dúl a konfliktus, az idő természetének megértését és mágiájának használatát pedig különleges óraszerkezetek teszik lehetővé a varázslényekkel és tárgyakkal, kastélyokkal, különleges tájakkal teli, multidimenzionális világban. A gondosan kidolgozott, vibrálóan izgalmas világ és az összetett, folyamatosan fejlődő karakterek világszerte több millió olvasó szívét hódították meg. Az Óramágusok Oroszországban a második legnépszerűbb fantasysorozat, csak a Harry Potter-könyvekből fogy több példány.

Az Óratorony a sorozat harmadik kötete.

Az Óratorony
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Az Óratorony

Óramágusok III.

Natalia Sherba
Európa Könyvkiadó, 2021.10.20.
Óramágusok
A kulcshordozókra minden korábbinál nagyobb feladat vár: meg kell találniuk Eflarus legendás várát az Időszakadásban. Az ifjú mágusok megpróbáltatásokkal teli útra indulnak, melyen még Astragor cselszövéseivel is szembe kell nézniük.

A sorozat korábbi kötetei:

Az Óraszív
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Az Óraszív

Óramágusok II.

Natalia Sherba
Európa Könyvkiadó, 2021.03.31.
Óramágusok
A két bolygó, az Ostala és az Eflara feltartóztathatatlanul sodródik egymás felé. Csak a rejtélyes Skarlát Virág segítségével lehet újra kitágítani az Időszakadást, és megmenteni az óramágusok világát.
Az Órakulcs

Az Órakulcs

(E-könyv)

Óramágusok I.

Natalia Sherba
Európa Könyvkiadó, 2021.
Óramágusok
LÉPJ BE AZ IDŐ BIRODALMÁBA! Vasilisa egyszerű kamasz lány, átlagos élettel. Ám egy nap megtudja, hogy létezik egy titkos, elrejtett világ, melyben óramágusok, tündérek és más varázslények élnek. Mire felocsúdik, már egy életre-halálra menő játszma kellős közepén találja magát, és szerepet kell vállalnia a Nagy Idővarázslatban.