Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. szeptember 30.
Bérczes László: Mucsi Zoltán - könyvbemutató

Bérczes László: Mucsi Zoltán - könyvbemutató

A könyves világ hírei

Az Európa Könyvkiadó minden érdeklődőt szeretettel vár Bérczes László legújabb, Mucsi Zoltánról szóló beszélgetőkönyvének bemutatójára.


Az eseményt 2020. október 16-án tartják Budapesten, a Puskin Moziban, ahol Mucsi Zoltánnal és Bérczes Lászlóval Háy János beszélget majd.

A belépőjegy ára: 1599Ft

Jegyek itt érhetők el: https://puskinmozi.hu/filmek/berczes-laszlo-mucsi-zoltan-konyvbemutato-es-dedikalas

A helyszínen a kötet kapható lesz, a belépőjegy ára a könyv árából teljes egészében levásárolható, és természetesen a bemutató után a szerzők dedikálnak majd.

Mucsi Zoltán -  Bérczes László beszélgetőkönyve
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Mucsi Zoltán - Bérczes László beszélgetőkönyve

Bérczes László
Európa Könyvkiadó, 2021.02.19.
Hogyan lesz az abonyi melósok gyerekéből, egy szakmunkástanulóból vezető budapesti színész, országos hírű színházi előadások és tévésorozatok főszereplője? Milyen utakon és útvesztőkön kell keresztülvergődni ahhoz, hogy valaki azt csinálja, amit csinálni akar? Érzékeny és bizalmas beszélgetés életről, színészetről.

A könyv megjelenésének másnapján szintén Budapesten, a Deák Ferenc téren dedikált a szerzőpáros, nézze meg az erről készült videót!