Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2022. március 12.
Bruck Edith: Az elveszett kenyér | Könyvbemutató a Benczúr Házban

Bruck Edith: Az elveszett kenyér | Könyvbemutató a Benczúr Házban

A könyves világ hírei

Az Európa Könyvkiadó és az Olasz Kultúrintézet közreműködésével megrendezésre kerül Bruck Edith legújabb, Az elveszett kenyér című regényének bemutatója.

Hogy semmit ne feledjen, és mások se feledjenek, Bruck Edith első könyvének megjelenése után hatvan évvel ismét felidézi gyerekkorát, majd pedig életének azt az időszakát, amikor télen-nyáron ugyanabban a facipőben taposta a földet Auschwitzban, aztán Németország különböző koncentrációs táboraiban. „Az életben maradt Anne Frank”-ként is emlegetett írónő művével elnyerte a legrangosabb olasz irodalmi díj ifjúsági díját, és megrendítő tanúságtételét olvasva Ferenc pápa személyesen rótta le tiszteletét előtte, és általa minden holokauszttúlélő előtt az írónő római otthonában.

Az elveszett kenyér
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Az elveszett kenyér

Bruck Edith
Európa Könyvkiadó
Hogy semmit ne feledjen, és mások se feledjenek, Bruck Edith első könyvének megjelenése után hatvan évvel ismét felidézi gyerekkorát, majd pedig életének azt az időszakát, amikor télen-nyáron ugyanabban a facipőben taposta a földet Auschwitzban, aztán Németország különböző koncentrációs táboraiban.

A könyvbemutató beszélgetés résztvevői: Szilágyi János újságíró, műsorvezető, riporter és Ferencz Győző költő, irodalomtörténész, műfordító, a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia ügyvezető elnöke. Az esemény során élőben kapcsoljuk Bruck Edith írónőt Olaszországból.

Időpont: 2022. március 17., 18:00
Helyszín: Benczúr Ház Kulturális Központ (1068 Budapest, Benczúr u. 27.)

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület a következő linken elérhető.

A kötet Lukácsi Margit fordításában került kiadásra. A könyvbemutató a Demján Sándor Alapítvány támogatásával valósulhat meg.