Nincs engedélyezve a javascript.
Európa Könyvkiadó
július 29.
Christopher Paolini új műfajban alkot

Christopher Paolini új műfajban alkot

Előrendelhető újdonság

Előrendelhető a világhírű Eragon-tetralógia szerzőjének új könyve. Christopher Paolini a fantasy után egy új műfajban alkotott, az Álmok a csillagok közt az idei év legjobban várt science fiction megjelenése. Magyarországon a könyv világpremierjével egyidőben, szeptember 15-én érkezik a regény első része.

A regény a személyes emberi erő, az együttérzés és a félelem lenyűgöző könyve, egyszerre grandiózus űreposz és óda a science-fiction irodalmához.

Álmok a csillagok közt

Álmok a csillagok közt

Paolini, Christopher
Európa Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2020.09.15.
Kira Navárez mindig is új életformák felfedezéséről álmodozott. De most egy rémálomban ébredt.
Kira Navárez xenobiológus egy kolonializálatlan bolygón végzett rutinszerű felmérés során idegen életforma nyomaira bukkan, a váratlan találkozás azonban az első pillanatok csodáiból a rémálmokba taszítja.

A könyv folytatása 2020 novemberében jelenik meg.

Christopher Paolini, a tudományos-fantasztikus és fantasykönyvek szerelmese az Eragon-tetralógiával vált világhírűvé. Tizenöt éves korában eltökélte, hogy ír egy olyan könyvet, amilyet szívesen olvasna maga is, így született meg a sorozat első kötete, A sárkánylovas. Tizenkilenc évesen már bestsellerszerzőnek számított, ami páratlan teljesítmény. A tetralógia további részei: Elsőszülött, Brisingr, Örökség. A szerző később egy kiegészítő kötetet is megjelentetett, A villa, a boszorkány és a sárkány címmel.