Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. július 29.
Christopher Paolini új műfajban alkot

Christopher Paolini új műfajban alkot

Előrendelhető újdonság

Előrendelhető a világhírű Eragon-tetralógia szerzőjének új könyve. Christopher Paolini a fantasy után egy új műfajban alkotott, az Álmok a csillagok közt az idei év legjobban várt science fiction megjelenése. Magyarországon a könyv világpremierjével egyidőben, szeptember 15-én érkezik a regény első része.

A regény a személyes emberi erő, az együttérzés és a félelem lenyűgöző könyve, egyszerre grandiózus űreposz és óda a science-fiction irodalmához.

Álmok a csillagok közt
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Álmok a csillagok közt

Christopher Paolini
Európa Könyvkiadó, 2020.09.18.
Kira Navárez mindig is új életformák felfedezéséről álmodozott. De most egy rémálomban ébredt.
Kira Navárez xenobiológus egy kolonializálatlan bolygón végzett rutinszerű felmérés során idegen életforma nyomaira bukkan, a váratlan találkozás azonban az első pillanatok csodáiból a rémálmokba taszítja.

A könyv folytatása 2020 novemberében jelenik meg.

Christopher Paolini, a tudományos-fantasztikus és fantasykönyvek szerelmese az Eragon-tetralógiával vált világhírűvé. Tizenöt éves korában eltökélte, hogy ír egy olyan könyvet, amilyet szívesen olvasna maga is, így született meg a sorozat első kötete, A sárkánylovas. Tizenkilenc évesen már bestsellerszerzőnek számított, ami páratlan teljesítmény. A tetralógia további részei: Elsőszülött, Brisingr, Örökség. A szerző később egy kiegészítő kötetet is megjelentetett, A villa, a boszorkány és a sárkány címmel.