Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. szeptember 12.
Egy sötét és fordulatos krónika a klasszikus fantasy rajongóinak Magyarország egyik legnépszerűbb fiatal szerzőjétől

Egy sötét és fordulatos krónika a klasszikus fantasy rajongóinak Magyarország egyik legnépszerűbb fiatal szerzőjétől

Előrendelhető újdonság

Egy gyengesége miatt kiközösített ifjú tünde. Egy önálló akarattal bíró pengedarab. És egy hosszú, veszélyekkel teli út. Szántó Dániel legújabb könyve igazi ínyencséget kínál a klasszikus fantasy rajongóinak.

A szerző, aki fordulatos krimiregényeiről ismert, és akit Magyarország legnépszerűbb fiatal írói között tartanak számon, egy gyermekkori álmát valósítja meg a Dorian – Tündekard megírásával.

„Egy fantasy megírása nagy kihívás, végtelen képzelőerőt igényel. Nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezem majd. Minden pillanata különleges volt. Megálmodtam egy csodás, új világot általam nagyra tartott elődök lábnyomain lépkedve, krimis csavarokkal. Azoknak határozottan ajánlom, akik szeretik az olyan könyveket, mint a Harry Potter, az ERAGON-sorozat, A Gyűrűk Ura vagy épp Darren Shan, de mindenkit sok szeretettel várok az oldalakon” – írta hivatalos Facebook-oldalán.

Három évtized telt el a nagy háború óta, amelyben a tündék, törpök és emberek hadának sikerült legyűrnie az Árnyak seregét. A szörnyű áron kivívott győzelem óta béke honol, ám Esuasneket, a tündevilág szívét veszély fenyegeti – mégpedig olyan irányból, amire senki sem gondolna.

Dorian, a gyengesége miatt kiközösített ifjú tünde az Esuasnek közelében elterülő tiltott rengetegben tölti napjait, ahol egy nap különös pengedarabra lel. Meryl, az egész világot bejárt bölcs úgy véli, hogy Dorian az Árnyak kardjának egy részére bukkant, amelynek ereje semmihez sem fogható, és amelynek már hosszú ideje nyoma veszett. A kardnak kulcsszerepe volt az Árnyak feletti győzelemben, és most ismét létfontosságú lehet a gonosz gyülekező erői elleni harcban.

A pengedarab ugyanis önálló akarattal bír, és valamiért az eddig egész életében lekicsinyelt Doriant szemelte ki céljai elérésére. Ő a kiválasztott, akinek egyesítenie kell a széttört kard részeit, ám az ifjúban egyre több kérdés merül fel az isteni eredetű varázstárgy valódi szándékaival kapcsolatban. Eközben az Árnyak szolgái folyamatosan a nyomában járnak, és egy szörnyűséges fekete sárkány és lovasa vadászik rá.

Bízhat vajon a hosszú és veszélyekkel teli útja során mellé csapódó társaiban? És bízhat önmagában, miközben a hatalom kísértése állandóan a fülében duruzsol?

Dorian
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Dorian

Tündekard

Szántó Dániel
Alexandra Kiadó (A)
A kiválasztottak krónikája
Három évtized telt el a nagy háború óta, amelyben a tündék, törpök és emberek hadának sikerült legyűrnie az Árnyak seregét. A szörnyű áron kivívott győzelem óta béke honol, ám Esuasneket, a tündevilág szívét veszély fenyegeti - mégpedig olyan irányból, amire senki sem gondolna.

A Dorian – Tündekard A kiválasztottak krónikája első kötete, amelyet két további könyv követ majd a sorozatban.