Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. március 9.
Elif Shafak és öt török recept

Elif Shafak és öt török recept

Könyvajánló

A török származású Elif Shafak időtlen témájú, egzotikus történetei a WMN szerkesztőségét is megihlették: Fiala Borcsa öt különleges receptje egészen Törökországig repít minket.

Mostantól minden hónapban felfedezem egy-egy ország konyháját, körbejárva a világot úgy, hogy ki sem mozdulok otthonról. Első állomásként, februárban Törökországba látogattam el, méghozzá egy friss olvasmányélményem hatására. Nem a 10 perc 38 másodperc volt az első Elif Shafak-könyvem, nagyon ajánlom e termékeny írónő egyéb műveit is a figyelmedbe - írja Fiala a WMN cikkében.

Shafaknak 2019 végén jelent meg Booker-díjra jelölt regénye, a 10 perc 38 másodperc, mely a modern Isztambulba kalauzolja el az olvasót. Idén pedig az eredetileg 2011-es Szerelem jelent meg új kiadásban, A szerelem 40 szabálya címen.

A Fiala Borcsa által megálmodott egzotikus ételek elkészítéséhez itt találjátok az útmutatót - Shafak lebilincselő meséit pedig főzés előttre, utánra, de akár közben is ajánljuk!

10 perc 38 másodperc
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

10 perc 38 másodperc

Elif Shafak