Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2019. november 23.
Elif Shafak kedvenc könyvei

Elif Shafak kedvenc könyvei

Elif Shafak felállított egy tízes listát a kedvenc könyveiből: harmadik helyen F. Scott Fitzgerald klasszikusa, A nagy Gatsby található, a hetedik pedig a Nobel-díjas Kazuo Ishiguro regénye, A lebegő világ művésze.

A nagy Gatsby

A nagy Gatsby

F. Scott Fitzgerald
Európa Könyvkiadó
Jay Gatsby, a titokzatos milliomos felemelkedésének, tündöklésének és bukásának története sosem volt még ennyire aktuális.
A lebegő világ művésze

A lebegő világ művésze

Kazuo Ishiguro
Európa Könyvkiadó, 2018.11.28.
1948 ősze. A japánok a második világháború pusztítása utáni újjáépítési lázban igyekeznek maguk mögött hagyni a vereséget, inkább a jövőre fordítják figyelmüket. Nem így a háború előtt ünnepelt festő, aki kertje és háza gondozásával, valamint két lányával és unokájával tölti az idejét.

A teljes listát itt találhatjátok: http://onegrandbooks.com/shop/curators/elif-shafak/

Elif Shafak legújabb könyve, a 10 perc 38 másodperc című regény hamarosan megjelenik az Európa Könyvkiadó gondozásában. A Booker-díj shortlistjére került kötet Isztambul számkivetettjeit mutatja be.

10 perc 38 másodperc
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

10 perc 38 másodperc

Elif Shafak
Európa Könyvkiadó, 2019.11.18.
Egy perccel a halála után Tequila Leila tudata elkezdett zsibbadni, olyan lassan és fokozatosan, ahogyan a visszahúzódó dagály hullámai csillapodnak. Mivel az agysejtjei nem jutottak vérhez, ekkorra már teljes oxigénhiányos állapot lépett fel. Az agyműködése mégsem állt le teljesen. Legalábbis nem azonnal.