Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. május 22.
Előrendelhető A növényparadoxon szerzőjének új könyve, A hosszúélet-paradoxon!

Előrendelhető A növényparadoxon szerzőjének új könyve, A hosszúélet-paradoxon!

Előrendelhető újdonság

Mindannyian örökké szeretnénk élni – egészen addig, amíg nem szembesülünk idős szüleink és rokonaink szenvedésével, az időskori hanyatlással. Hogyan lehet megoldani az emberiség egyik legnagyobb paradoxonját: hogy hosszú öregkort érjünk meg, mégis testben és lélekben fiatalnak érezzük magunkat? Valóban léteznek hathatós fortélyok öregedés ellen? A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő, A növényparadoxon című életmódmegújító-könyv szerzője, dr. Steven Gundry válaszol!

A növényparadoxon

A növényparadoxon

Steven R. Gundry
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Legtöbben hallottunk már a búzában található fehérjéről, amely kiterjedt gyulladást okoz a testben. Amerikában az emberek dollár­milliárdokat költenek gluténmentes étrendekre egészségük megőrzése érdekében. De mi van, ha eleve nem jól közelítjük meg a kérdést?

A betegek ezreivel dolgozó neves kardiológus és szívsebész ezúttal azt mutatja meg, hogyan kerüljük el az időskori hanyatlást, és éljünk hosszú, egészséges életet. A könyv az egyes életszakaszokat tekintve biztos megoldást nyújt ahhoz, hogy bárki boldogan, életerős szervezettel és kiegyensúlyozottan élhessen.

A sejtjeink születésünktől fogva öregszenek, de ez semmiképp sem egyenlő a hanyatlással, az öregedés paradoxonjára ugyanis van megoldás. Dr. Gundry felfedezte, hogy az időskori betegségek, amelyektől mindenki fél, nem csupán életkor függvényei, sokkal inkább a megelőző évtizedekben folytatott életvitelünk minőségével hozhatók kapcsolatba. Ennek fényében teljesen új szemszögből közelíti meg a hosszú élet titkának kérdéskörét, s a fiatalkori egészségünk megőrzésének céljából az egészséges öregedés folyamatának tudományos módszerét ismerteti velünk.

A lehető legjobb életminőség kulcsa a szervezetünk „legősibb részei”, a testünkben élő mikroorganizmusok támogatásában rejlik, mivel egészségi állapotunkat nagyrészt a mikrobiomot alkotó bélbaktériumok határozzák meg. Ha megadjuk nekik tehát, amitől gyarapodásnak indulnak, lehetséges az olyan betegségek kockázatának minimálisra csökkentése is, mint az Alzheimer-kór vagy a rák. Dr. Steven Gundry szerint a jó hír az, hogy sosem késő megadnunk a szervezetünknek, amire szüksége van. A könyv segít előre gondolkozni, valamint táplálkozási és életmódbeli tervet kialakítani a betegségek megelőzésére, illetve visszafordítására egyaránt, így bárki képes lehet életkortól függetlenül fiatalnak és életerősnek érezni magát. Örök fiatalság tudományosan!

A hosszúélet-paradoxon

A hosszúélet-paradoxon

Steven R. Gundry
Alexandra Kiadó (A)
Sejtjeink születésünk napjától öregednek, ám az öregedésnek nem kell együtt járnia a hanyatlással. A növényparadoxon világhírű szerzője, a szinte egész életét felnőtt betegek gondozásával töltő dr. Steven R. Gundry jól tudja, hogy mindannyian örökké szeretnénk élni - egészen addig, amíg nem szembesülünk idős szüleink és rokonaink szenvedésével.