Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. augusztus 11.
Nem minden egészséges, amit annak gondolsz…

Nem minden egészséges, amit annak gondolsz…

Úgy gondolod, mindent megteszel az egészségedért, hiszen rendszeresen fogyasztasz zöldségeket és gyümölcsöket?

Dr. Steven Grundy kardiológus és szívsebész A növényparadoxon című kötetében felfedi, hogy az egészségesnek hitt zöldségek és gyümölcsök is tartalmaznak káros növényi fehérjéket, úgynevezett lektineket, melyek mérgezők az emberi szervezetre és komoly gyulladásokat okozhatnak. Könyvében megismerkedhetünk a klinikailag bizonyított programjával, végigböngészhetjük a lektin¬tartalmú ételek teljes listáját és azok egyszerű helyettesítőit, hogy a méregtelenítéssel valódi lépéseket tehessünk egészségünk megőrzéséért.

„Generációnként megjelenik egy orvos és egy könyv, ami gyökeresen megváltoztatja, hogyan gondolkodunk az élelmiszerekről és az egészségünkről. Dr. Grundy az az orvos és A növényparadoxon az a könyv. A tanácsainak követése – ahogyan azt én személyesen is teszem – megváltoztatja az életünket.” Tony Robbins

A növényparadoxon

A növényparadoxon

Steven R. Gundry
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Legtöbben hallottunk már a búzában található fehérjéről, amely kiterjedt gyulladást okoz a testben. Amerikában az emberek dollár­milliárdokat költenek gluténmentes étrendekre egészségük megőrzése érdekében. De mi van, ha eleve nem jól közelítjük meg a kérdést?