Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. október 19.
Előrendelhető az Álomdalok 2.

Előrendelhető az Álomdalok 2.

George R. R. Martin korunk egyik meghatározó irodalmi személyisége, tízmilliók rajonganak az általa írt A tűz és jég dala könyvciklusért, és az ezek alapján készített Trónok harca című HBO-sorozatért.

Martin azonban már a világsiker előtt maradandót alkotott a sci-fi, fantasy- és horrorműfajokban. A 2017-ben megjelent nagy sikerű Álomdalok után, amelyben a szerző karrierjének első húsz évéből olvashatunk alkotásokat, a második kötet az ereje teljében lévő írót mutatja be, aki egyszerűen nem tud hibázni. A könyv emellett betekintést nyújt Martin forgatókönyvírói munkásságába is, és a személyes hangnemben írt visszaemlékezések révén közelebbről is megismerhetjük őt.

Rendeld elő a Moobius oldalán, és az országban elsőként kaphatod majd kézhez!

Álomdalok 2.
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Álomdalok 2.

George R. R. Martin
Alexandra Kiadó (A)
Minden idők egyik legnevesebb fantasyírója, George R. R. Martin már A tűz és jég dala világrengető sikere előtt is a műfaj megkerülhetetlen alakjának számított, pályafutását kezdettől fogva rangos díjak és zajos sikerek kísérik.

Korábbi kötetek

Álomdalok
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Álomdalok

A Homokkirályok és más elbeszélések

George R. R. Martin
Alexandra Kiadó (A), 2017.10.03.
Az Álomdalok első kötete a csodálatosan sokszínű életmű első húsz évéből válogat. Különleges csemege ez Martin rajongóinak: bepillantást enged abba az írói életútba, amelynek során a képregényrajongó kölyökből többszörösen díjnyertes író lett. Az Álomdalok remekbe szabott írásaiban megtalálható minden, ami miatt olvasók tízmilliói rajonganak George R.