Nincs engedélyezve a javascript.
Alexandra Kiadó
2019. október 19.
Előrendelhető az Álomdalok 2.

Előrendelhető az Álomdalok 2.

George R. R. Martin korunk egyik meghatározó irodalmi személyisége, tízmilliók rajonganak az általa írt A tűz és jég dala könyvciklusért, és az ezek alapján készített Trónok harca című HBO-sorozatért.

Martin azonban már a világsiker előtt maradandót alkotott a sci-fi, fantasy- és horrorműfajokban. A 2017-ben megjelent nagy sikerű Álomdalok után, amelyben a szerző karrierjének első húsz évéből olvashatunk alkotásokat, a második kötet az ereje teljében lévő írót mutatja be, aki egyszerűen nem tud hibázni. A könyv emellett betekintést nyújt Martin forgatókönyvírói munkásságába is, és a személyes hangnemben írt visszaemlékezések révén közelebbről is megismerhetjük őt.

Rendeld elő a Moobius oldalán, és az országban elsőként kaphatod majd kézhez!

Álomdalok 2.

Álomdalok 2.

George R. R. Martin
Alexandra Kiadó (A)
Minden idők egyik legnevesebb fantasyírója, George R. R. Martin már A tűz és jég dala világrengető sikere előtt is a műfaj megkerülhetetlen alakjának számított, pályafutását kezdettől fogva rangos díjak és zajos sikerek kísérik.

Korábbi kötetek

Álomdalok

Álomdalok

A Homokkirályok és más elbeszélések

George R. R. Martin
Alexandra Kiadó (A), 2017.10.03.
Az Álomdalok első kötete a csodálatosan sokszínű életmű első húsz évéből válogat. Különleges csemege ez Martin rajongóinak: bepillantást enged abba az írói életútba, amelynek során a képregényrajongó kölyökből többszörösen díjnyertes író lett. Az Álomdalok remekbe szabott írásaiban megtalálható minden, ami miatt olvasók tízmilliói rajonganak George R.