Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. február 28.
Előrendelhető Carlos Ruiz Zafón új regénye

Előrendelhető Carlos Ruiz Zafón új regénye

Előrendelhető újdonság

Már előrendelhető Carlos Ruiz Zafón új ifjúsági sorozatának első kötete, A Köd Hercege. A Köd trilógiájá-nak kezdő része várhatóan tavasszal, a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra jelenik meg magyarul az Európa Könyvkiadó gondozásában.

A Köd Hercegé-t olyan regénynek írtam, amit én is szívesen elolvastam volna tizenhárom-tizennégy évesen, és ami még huszonhárom, negyvenhárom vagy nyolcvanhárom évesen is magával ragad – mondta Zafón a kötetről.

Carlos Ruiz Zafón világszerte a második legolvasottabb spanyol író Cervantes után. A nagy sikert A szél árnyéka című regénye hozta meg számára, melyet a Penguin Classics 2014-ben a világirodalom történetének egyik klasszikusának választott. Az Elfeledett Könyvek Temetője című sorozat további részei: Angyali játszma, A mennyország fogságában és a Lelkek labirintusa.

A Köd Hercege
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A Köd Hercege

Carlos Ruiz Zafón
Európa Könyvkiadó
A Köd trilógiája
1943, Spanyolország. A Carver család a háború elől a városból az Atlanti-óceán partjára menekül. Apa, anya, kislány, nagylány és kamasz fiú. Mindenki fél a változástól. Leghamarabb a kislány barátkozik meg a helyzettel, mert érkezéskor már a pályaudvaron a bokájához dörgölőzik egy varázslatos cica.