Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
március 28.
Megjelent Colleen Cambridge szellemes történelmi krimije

Megjelent Colleen Cambridge szellemes történelmi krimije

Friss megjelenés

Colleen Cambridge rendkívül sokoldalú író, aki négy néven publikálja regényeit, melyek a vámpíros szerelmi drámáktól a disztópikus kalandregényekig terjednek. Ezúttal a krimi műfaját választja Colleen, és vezeti olvasóit nem máshová, mint a leghíresebb krimiíró, Agatha Christie otthonába egy rejtélyes gyilkosság felderítésére.

Habár a krimikirálynő otthonában járunk, a regény főszereplője mégsem ő, hanem háztartásának vezetője, aki rendkívüli precizitással megy biztosra, hogy Mallowan Hall hiba nélkül működhessen. Phyllida nemcsak házvezetőnője, de barátja is az írónak, így amikor gyilkosság üti fel a fejét a kastélyban, nemcsak kötelessége, de baráti lojalitása is készteti, hogy még azelőtt megtalálja a gyilkost, mielőtt az újra lecsaphatna. Phyllida a józan eszére és kedvenc regényeinek főszereplője, Poirot bölcseletére hagyatkozva próbálja felderíteni, ki lehet a tettes Mallowan Hall vendégei közül, miközben a félelem egyre inkább eluralkodik a házban. Segítségére van a veszélyes rejtély megoldásában a falu jóképű orvosa, dr. Bhatt és az inas, Mr. Dobble, de sietniük kell, különben saját testi épségük bánhatja.

Colleen Cambridge maximalizálja a krimiktől elvárható mindenkori izgalmat ebben a régimódi bűnügyi történetben, miközben végtelenül szellemes kinevezett nyomozója, Phyllida Bright próbálja felderíteni a bűntényt egy keménykezű házvezető önbizalmával és kedvenc könyveiből szerzett tudásával felvértezve.

A Gyilkosság Mallowan Hallban mindenkinek tökéletes olvasmány lehet, aki valaha átélte már Agatha Christie méltán híres történeteinek izgalmait, és kész arra, hogy a legendás írónőt most a regény másik oldalán lássa.

Colleen Cambridge regénye, az igazi krimisorozatokhoz hűen, egy a négy könyv közül, amelyben Phyllida Bright kalandjainak lehetünk tanúi!

Gyilkosság Mallowan Hallban
Toplista

Gyilkosság Mallowan Hallban

Colleen Cambridge
Cartaphilus Könyvkiadó, 2024.03.17.
Phyllida Bright esetei
A festői szépségű angliai Devonban található Mallowan Hall egyike az angol vidéket pettyező udvarházaknak. Ám ez a rezidencia más, mint a többi, mivel falai között él a neves régész, Max Mallowan - és még nevesebb felesége, Agatha Christie.