Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2020. június 20.
Előrendelhető Deborah Harkness legújabb könyve!

Előrendelhető Deborah Harkness legújabb könyve!

Előrendelhető újdonság

Deborah Harkness Mindenszentek-trilógiája világszerte olvasók millióit tette már rajongójává, és hazánkban is kétségtelenül a romantikus fantasyirodalom egyik legnépszerűbb könyvsorozatának számít. A történelmi fikciót, mágiát és szenvedélyes szerelmi szálakat egyedi stílusban ötvöző köteteket megjelenésük óta több mint 30 országban adták már ki, 2018 óta pedig már sorozat formájában is élvezhetjük őket.

Most elképesztően jó hírünk van a rajongók számára: végre magyarul is előrendelhető az írónő negyedik regénye, Az idő rabjai! Az eredetileg történész végzettségű szerző legújabb könyvében tovább bővíti a Mindenszentek-univerzumot, és egy olyan történetet mesél el, amelyet az eredeti trilógiából eddig nem ismerhettünk: Marcus MacNeil történetét. Mindeközben pedig megmutatja az olvasónak, mit is kell feláldoznia annak, aki a vámpírok örök életét áhítja.

Az idő rabjai

Az idő rabjai

Deborah Harkness
Cartaphilus Könyvkiadó, 2020.10.13.
A történelmi hűséget és a természetfelettit utánozhatatlan módon vegyítő Deborah Harkness új regénye kötelező olvasmány a Mindenszentek-trilógia hívei számára, és tökéletes bevezetőt kínál a szerző univerzumába.

A Mindenszentek-trilógia

A boszorkányok elveszett könyve

A boszorkányok elveszett könyve

(E-könyv)

A Mindenszentek-trilógia első kötete

Deborah Harkness
Cartaphilus Könyvkiadó, 2013.
Deborah Harkness első regényét 34 országban adták ki, mindenhol igazi sikerkönyv lett. A boszorkányok elveszett könyve egy ezerötszáz éves vámpír és egy elveszett könyv nyomába eredő boszorkány szellemének története.
Az éjszaka árnyai

Az éjszaka árnyai

A Mindenszentek-trilógia második kötete

Deborah Harkness
Cartaphilus Könyvkiadó, 2021.04.30.
Carta Light
A boszorkányok elveszett könyvéből megismert Diana Bishop és Matthew Clairmont szerelme továbbra is izzik, kalandos történetük egyre újabb fordulatokat vesz térben és időben. Diana ugyanis nemcsak történész, hanem boszorkány is, a vonzó Matthew pedig vámpír. Mivel az oxfordi könyvtárban őrzött rejtélyes kézirat eltűnése nem hagyja őket nyugodni, a nyomába erednek, de nincsenek egyedül.
Az élet könyve

Az élet könyve

A Mindenszentek-trilógia harmadik kötete

Deborah Harkness
Cartaphilus Könyvkiadó, 2021.04.30.
A Mindenszentek-trilógia világszerte milliók által várt újabb kötetében tovább folytatódik a fiatal boszorkány történész, Diana Bishop és az ősöreg vámpír tudós, Matthew Clairmont szerelmének és kalandjainak története.