Nincs engedélyezve a javascript.
Cartaphilus Könyvkiadó
június 20.
Előrendelhető Deborah Harkness legújabb könyve!

Előrendelhető Deborah Harkness legújabb könyve!

Előrendelhető újdonság

Deborah Harkness Mindenszentek-trilógiája világszerte olvasók millióit tette már rajongójává, és hazánkban is kétségtelenül a romantikus fantasyirodalom egyik legnépszerűbb könyvsorozatának számít. A történelmi fikciót, mágiát és szenvedélyes szerelmi szálakat egyedi stílusban ötvöző köteteket megjelenésük óta több mint 30 országban adták már ki, 2018 óta pedig már sorozat formájában is élvezhetjük őket.

Most elképesztően jó hírünk van a rajongók számára: végre magyarul is előrendelhető az írónő negyedik regénye, Az idő rabjai! Az eredetileg történész végzettségű szerző legújabb könyvében tovább bővíti a Mindenszentek-univerzumot, és egy olyan történetet mesél el, amelyet az eredeti trilógiából eddig nem ismerhettünk: Marcus MacNeil történetét. Mindeközben pedig megmutatja az olvasónak, mit is kell feláldoznia annak, aki a vámpírok örök életét áhítja.

Az idő rabjai

Az idő rabjai

Harkness, Deborah
Cartaphilus Könyvkiadó
Várható megjelenés: 2020.
Az immár több mint ezer évet megélt Matthew de Clermont az amerikai függetlenségi háború csataterein találkozik Marcus MacNeillel, az ifjú massachusettsi sebésszel. A szabadság fényes pillanatában egy rövid időre minden lehetségesnek tűnik, és Marcus örömmel kap a lehetőségen, amikor a sokat látott vámpír felajánlja neki a halhatatlanságot és a szigorú puritán erkölcsöktől való szabadulást.

A Mindenszentek-trilógia

A boszorkányok elveszett könyve

A boszorkányok elveszett könyve

(E-könyv)

Harkness, Deborah
Cartaphilus Könyvkiadó, 2013.
Deborah Harkness első regényét 34 országban adták ki, mindenhol igazi sikerkönyv lett. A boszorkányok elveszett könyve egy ezerötszáz éves vámpír és egy elveszett könyv nyomába eredő boszorkány szellemének története.
Az éjszaka árnyai

Az éjszaka árnyai

A Mindenszentek-trilógia második kötete

Harkness, Deborah
Cartaphilus Könyvkiadó, 2018.
Carta Light
A boszorkányok elveszett könyvéből megismert Diana Bishop és Matthew Clairmont szerelme továbbra is izzik, kalandos történetük egyre újabb fordulatokat vesz térben és időben. Diana ugyanis nemcsak történész, hanem boszorkány is, a vonzó Matthew pedig vámpír. Mivel az oxfordi könyvtárban őrzött rejtélyes kézirat eltűnése nem hagyja őket nyugodni, a nyomába erednek, de nincsenek egyedül.
Az élet könyve

Az élet könyve

Harkness, Deborah
Cartaphilus Könyvkiadó, 2019.
A Mindenszentek-trilógia világszerte milliók által várt újabb kötetében tovább folytatódik a fiatal boszorkány történész, Diana Bishop és az ősöreg vámpír tudós, Matthew Clairmont szerelmének és kalandjainak története.

Kapcsolódó híreink

Megérkeztek az első hivatalos képek a A boszorkányok elveszett könyve sorozat második évadáról
A tévés feldolgozás folytatása jövőre várható.
Boszorkányok, márpedig...
Deborah Harkness és a Mindenszentek-trilógia megírásának története.