Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. április 18.
Előrendelhető Lengyel József könyve!

Előrendelhető Lengyel József könyve!

Előrendelhető újdonság

Ha szereted a süteményeket, amik az ízlelőbimbóid mellett a szemedet is gyönyörködtetik, garantáltan találkoztál már Lengyel József Torta és Karamell szalonjával valamelyik közösségimédia-oldalon – vagy ha a szerencsésebbek közé tartozol, személyesen is megízlelhetted a tortakülönlegességeket.


Lengyel József bő két évtizeddel ezelőtt kezdett esküvőitorta-készítésbe, azóta az ország egyik legnépszerűbb cukrászává vált, több tízezren követik az interneten, a Hungarian Wedding Award folyamatos jelöltje cukrász kategóriában, és az általa alapított Torta és Karamell pedig már fogalommá vált.

Gyönyörű könyvében elmeséli, hogyan vált a rosszul sikerült süteményeit kezdetben édesanyja elől a szekrénybe rejtő kisfiúból Magyarország egyik legkeresettebb esküvőitorta-készítője, mi hajtja az átdolgozott estéken és hétvégéken át, és a kulisszák mögé is bepillanthatunk: hogyan születik meg egy mulandóságában tökéletes tortaköltemény, mennyi munka és stressz rejlik az egész vendégsereget lenyűgöző alkotás mögött. Ráadásként megható, mulatságos és néha rémisztő esküvői történeteket olvashatunk, továbbá Lengyel József kedvenc receptjeit is megosztja velünk. Az ízletes végeredményről pedig a mindenkori cukrász gondoskodik. Ahogy a mester mondja, a dolog egyszerű:

„Az ember belesüti a szeretetét a finomságokba, amitől varázslatosak lesznek.”

Rendeld elő a különleges kötetet 30% kedvezménnyel, és már a megjelenés napján a kezedben tarthatod!

Torta és karamell
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Torta és karamell

Lengyel József
Alexandra Kiadó (A), 2020.06.22.
Lengyel József még cukrásztanoncként készítette el élete első esküvői tortáját. Az azóta eltelt bő két évtizedben rengeteg minden változott körülötte: az ország egyik legnépszerűbb cukrászává vált, több tízezren követik az interneten, az általa alapított Torta és Karamell pedig már fogalommá vált. Ám a lényeg változatlan: szeretet és személyesség.