Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. április 15.
Előrendelhető Mary Berry nagy szakácskönyve!

Előrendelhető Mary Berry nagy szakácskönyve!

Előrendelhető újdonság

Mary Berry séf és gasztronómiai műsorvezető elképesztő sikernek örvend szülőországában, Angliában, azonban zsenialitását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy szakácskönyvei, például a 2018-ban kiadott Főzni tanulunk itthon is nagy népszerűségre tettek szert.

Főzni tanulunk
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Főzni tanulunk

Mary Berry
Alexandra Kiadó (A), 2018.
Elronthatatlan receptek és egyszerű technikák. Mary Berry, Nagy-Britannia legnépszerűbb szakácskönyvírója, az itthon is népszerű tévéműsor, a Sütimester kedvelt zsűritagja azoknak gyűjtötte össze a legfontosabb alapismereteket, akik még csak most szeretnének közelebbi ismeretséget kötni a konyha világával.

A nyolcvanas éveit taposó, ám roppant fiatalos sztárszakács elbűvölő stílusát nem lehet nem szeretni, legújabb könyvében, az Életem receptjei című remekműben bemutatott praktikái pedig tökéletesen beépíthetők a mindennapjainkba. Receptjeiben egyszerű, könnyen beszerezhető alapanyagokkal dolgozik, és nem szégyelli lerövidíteni a munkafolyamatokat. Aki kapható rá, megtanulhatja az időigényes alapléfőzést és a rétestészta elkészítését is Marytől, de maga a szerző is azt vallja: ne legyünk önmagunk ellenségei! Az étvágygerjesztő fotókkal és gyakorlati tippekkel ellátott receptkönyvből a tapasztalatlanabbak is csodálatos ünnepi menüt, vagy akár gyors hétköznapi fogásokat készíthetnek. A jutalom pedig nem marad el: üres tányérok, dicsérő szavak, jóllakott vendégek. Rendeld elő ezt a kivételes könyvet 20% kedvezménnyel!

Életem receptjei

Életem receptjei

Mary Berry
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Főzzünk úgy, mint Mary… Mary Berry, a szakácsművészet nagyasszonya élete legjobb receptjeit gyűjtötte össze új könyvében, amely senki konyhájából sem hiányozhat, aki komolyan veszi a főzést, legyen akár abszolút kezdő vagy a sütés-főzés hétpróbás mestere. A nyolcvanas éveit taposó, ám roppant fiatalos sztárszakács receptjei tökéletesen beépíthetők a mindennapjainkba.