Mary Berry séf és gasztronómiai műsorvezető elképesztő sikernek örvend szülőországában, Angliában, azonban zsenialitását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy szakácskönyvei, például a 2018-ban kiadott Főzni tanulunk itthon is nagy népszerűségre tettek szert.
A nyolcvanas éveit taposó, ám roppant fiatalos sztárszakács elbűvölő stílusát nem lehet nem szeretni, legújabb könyvében, az Életem receptjei című remekműben bemutatott praktikái pedig tökéletesen beépíthetők a mindennapjainkba. Receptjeiben egyszerű, könnyen beszerezhető alapanyagokkal dolgozik, és nem szégyelli lerövidíteni a munkafolyamatokat. Aki kapható rá, megtanulhatja az időigényes alapléfőzést és a rétestészta elkészítését is Marytől, de maga a szerző is azt vallja: ne legyünk önmagunk ellenségei! Az étvágygerjesztő fotókkal és gyakorlati tippekkel ellátott receptkönyvből a tapasztalatlanabbak is csodálatos ünnepi menüt, vagy akár gyors hétköznapi fogásokat készíthetnek. A jutalom pedig nem marad el: üres tányérok, dicsérő szavak, jóllakott vendégek. Rendeld elő ezt a kivételes könyvet 20% kedvezménnyel!