Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. július 6.
Előrendelhető Szántó Dániel legújabb könyve!

Előrendelhető Szántó Dániel legújabb könyve!

Előrendelhető újdonság

Ha szereted a krimit és a kortárs magyar szerzőket, Szántó Dániel neve egészen biztosan ismerősen cseng számodra. Az országszerte toplistás Revans és Az üldözött című könyvek írója izgalmas stílusban, gondos kutatómunkával ír, és a könyvei már eddig is sokakat a rajongóivá tettek! Most pedig előrendelhető legújabb könyve, az Egy pap vallomása, ami biztosan meghatározza majd a viszonyulásodat ehhez a műfajhoz.

Szántó Dániel harmadik regénye egy elképesztően nyomasztó és izgalmas bűntény felderítésének magával ragadó története a koszos, maffiózók uralta, csodálatos Budapesten. Ezúttal azonban nem az elkövetőt kell megtalálni, hanem az elevenen eltemetett áldozatokat, akik egy elvetemült elme kísérletének alanyaivá váltak. És ha mindez még nem volna elég, hogy rögtön bele akarj lapozni a könyvbe, a szerző egy rövid részletet is megosztott hivatalos Facebook-oldalán:

„Mert a feketeségnek súlya volt, nyomta a mellkasát, és egyre nehezebben kapott levegőt. Elgémberedtek a végtagjai, begörcsölt a háta, fájtak az ízületei. De a cső erőt adott neki. Egy a fejénél, s egy a lábánál. Az egyik csak csendesen ott volt, a másikban egy ventilátor pumpálta a levegőt. Elgondolkodott rajta, hogy talán el kellene tömítenie, s akkor végre kiszállhatna innen.
Üvöltött. Nem bírta megtenni.
Élni akart.
Látni az anyját.
Olivért.
Szívni a friss levegőből.
Futni a szabadban.
Felnőni."

Az Egy pap vallomása 30% kedvezménnyel előrendelhető a Moobius oldalán. Az első 50 előrendelőnek dedikált példányt küldünk!

Egy pap vallomása
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Egy pap vallomása

Szántó Dániel
Alexandra Kiadó (A), 2020.10.22.
"- Honnan értesült az emberrablásokról? - kérdezte kásás hangon. Mihály atya felnevetett: - Onnan, hogy én tüntettem el őket. - Maga? - Viktor nem bírta megállni, hogy ne mosolyodjon el. - Én bizony. Elraboltam őket, koporsóba fektettem a testüket a föld alá valahol messze innen, és otthagytam őket.