Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2023. június 20.
Érkezik A hivatalos Vaják szakácskönyv!

Érkezik A hivatalos Vaják szakácskönyv!

Előrendelhető újdonság

Hamarosan érkezik a Vaják-univerzum ételei és italai által inspirált valódi receptes kincsestár, A hivatalos Vaják szakácskönyv! Karolina Krupecka és Anita Sarna szakácskönyve igazi kulináris utazást kínál, melynek során a Vaják világának rajongói többek között lengyel, skandináv, illetve közel-keleti fogásokkal is találkozhatnak.

A hivatalos Vaják szakácskönyv

A hivatalos Vaják szakácskönyv

Laktató ételek, finom fogások és kulináris kalandozások a Vaják világában

Karolina Krupecka, Anita Sarna
Alexandra Kiadó (A), 2023.11.21.
A Vaják világában nem csak halálos bestiákkal, szörnyű átkokkal sújtott hercegnőkkel és hataloméhes varázslókkal találkozhatnak az utazók, hanem ínycsiklandóbbnál ínycsiklandóbb ételekkel is.

A szakácskönyv 80 izgalmas recept titkait tárja fel, melyek segítségével bárki képes lehet elkészíteni a Vaják messzi vidékeiről érkezett ízletes fogásokat. Friss halakból lakmározhatunk Skellige viharos szigetein, megízlelhetjük Toussaint napsütötte földjeinek javait, sőt Kaer Morhen komor erődítményébe is elmerészkedhetünk, hogy megtudjuk, mit esznek a híres-hírhedt vajákok, amikor éppen nem szörnyekre vadásznak.
A hivatalos Vaják szakácskönyv az irodalom, a videójáték, illetve a gasztronómia ötvözésével nyújt egyedülálló betekintést a Vaják-univerzum kulináris rejtelmeibe, ráadásul a világ minden területére kiható inspiráló erővel rendelkezik, hiszen a Vaják történetének fiktív talajára lépve buzdítja az olvasókat valós konyhaművészeti kalandok felfedezésére: kiadós pörköltek, sós piték és különleges koktélok receptjei várják a rajongókat.

Vaják-rajongóként A hivatalos Vaják szakácskönyv nélkülözhetetlen kiegészítője konyhánknak, csábító ízeivel ugyanis képes olyan világba repíteni minket, ahol a Vaják-sorozat izgalmas helyszínei között kalandozva, önfeledten fedezhetjük fel a szörnyek és varázslók ínycsiklandó receptjeit.