Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. június 15.
Ez volt élete legboldogabb napja. És egyben az utolsó is…

Ez volt élete legboldogabb napja. És egyben az utolsó is…

Előrendelhető újdonság

„Messze a legjobb könyv, amit mostanában olvastam! Szó szerint képtelen voltam letenni, ugyanis Mark Edwards fogalmazásmódja és a szavakkal való különleges játéka már az első néhány sorban bevonzza az olvasót a történetbe.” (Goodreads olvasói vélemény)

A hírhedt sorozatgyilkos visszatért… Fionára holtan találnak rá egy apátság romjainál, nyitott szemekkel, arcára fagyott mosollyal és boldog tekintettel. Imogen Evans detektív rögtön tudja, kivel van dolga, a sorozatgyilkos korábbi áldozataira ugyanis hasonlóan vérfagyasztó állapotban bukkantak rá, így a helyzet egyértelmű: hátborzongató esetek sorozata, de csupán egyetlen tettes. A nyomozás során a feszültség pattanásig feszül, s végül egy nem várt, ambivalens fordulatot vesz az ügy: ismét találkozik egymással a boldogság és a halál, de ezúttal nem akárhogyan…

Néhány mérföldnyire a gyilkosság helyszínétől, Ben Hofland egyedülálló apa élete kezd visszatérni a normális kerékvágásba: válását követően állást ajánlanak neki, így anyagi helyzete megoldódik, illetve a fiát, Ollie-t zaklató fiatalok is egyszeriben eltűnnek. Ben hónapok óta először úgy érzi, helyreállt az élete, és újra rátalálhat a boldogság. A történések azonban nem a szerencsés véletlen művei, hanem nagyon is szándékosan alakított események. Hová vezethet a hirtelen jött (bal)szerencse a mit sem sejtő Ben életében? Valaki szüntelenül figyeli őt és Ollie-t. Olyasvalaki, aki boldogságot akar Ben számára… és egyben halált.

A szerencsések című bestseller regény olyan pszichológiai izgalommal kíséri végig az olvasót, amely egyre csak fokozódik, és végül a legmeglepőbb csavarral zárul…

A szerencsések
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

A szerencsések

Mark Edwards
Alexandra Kiadó (A)
Amikor egy nő holttestére bukkannak az apátság romjainál, Imogen Evans nyomozó rögtön tudja, hogy a sorozatgyilkos ismét lecsapott. Fiona, akárcsak a korábbi áldozatok, békésen, nyitott szemmel, örökre az arcára fagyott mosollyal hever a hátán. Néhány mérföldnyire innen Ben Hofland, a gyermekét egyedül nevelő apa alig hiszi, hogy végre jóra fordul a sorsa.

Mark Edwards immár tízszer vezette az Egyesült Királyság bestsellerlistáját, könyveiből több mint 3 millió példány kelt el csak az angol nyelvterületeken. Hazánkban A Vörös Özvegy című műve jelent meg legutóbb az Alexandra Kiadó gondozásában.

A Vörös Özvegy

A Vörös Özvegy

Mark Edwards
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Egy eltűnt gyerek. Egy elkeseredett anya. És egy ház telis-tele titkokkal. Julia két évvel ezelőtt egy tragikus baleset következtében elvesztette a családját. A férje megfulladt, miközben próbálta kimenteni a lányukat, Lilyt a házukhoz közeli folyóból. A kislány testét nem találták meg, és Julia azóta megrögzötten hisz abban, hogy Lily valahol életben van.
Nyomodban vagyok

Nyomodban vagyok

Mark Edwards
Alexandra Kiadó (A), 2018.
Daniel és Laura életük nagy kalandjának szánták az európai körutat, mielőtt családot alapítanának. Ám a tökéletes nyaralás váratlanul véget ér, amikor egy éjszaka ellopott papírjaik miatt leszállítják őket a vonatról a semmi közepén. A Nyomodban vagyok hátborzongató történet titkokról, hazugságokról és a tetteink elkerülhetetlen következményeiről.