Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
augusztus 19.
Felkavaró olvasmány vallási megszállottságról és az egész közösséget megmérgező titkokról

Felkavaró olvasmány vallási megszállottságról és az egész közösséget megmérgező titkokról

Friss megjelenés

Ha a nyári olvasmánylistánkból kimaradt a nyomozás izgalmaitól hemzsegő krimi, vagy esetleg a vérfagyasztó és borzongással teli thriller, akkor ezt most pótolhatjuk Brianna Labuskes legújabb, Az Úr nevében című bűnügyi regényével, amely július 25-én jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában.

A történetet az írónő egy különleges koncepcióval álmodta meg: a fiatal fiú gyilkosa, Eliza Cook önszántából sétál be a helyi rendőri kirendeltségre, ahol a főszereplő FBI-különleges ügynök, Lucy Thorne kezd el foglalkozni az esettel. Az elkövető tinilány részletekbe menően beszámol rémes tettének körülményeiről, ám furcsa módon, amikor Lucy az indítékairól kérdezi, csak hallgatást kap válaszul. Az ügynököt nem hagyja nyugodni ez a különös tény, ezért elutazik egyenesen Eliza szülőfalujába, Knox Hollow-ba. Elsőként az emberek furcsa, fanatikus vallásossága tűnik fel nyomozása során, ám ez csupán a látszat: az ottani erdőben szokatlan és megrázó bizonyítékra lel. Ez azt sugallja, hogy nem ez az első és utolsó haláleset, amely a kis közösségben történt. Ahogy a regény főhőse mélyebben beleássa magát az ügybe, egyre több és több megválaszolatlan kérdéssel, valamint titokkal találja szemben magát.

Az Úr nevében
Toplista

Az Úr nevében

A titkok végül mindig napvilágra kerülnek… bármilyen mélyre is temetik őket

Brianna Labuskes
Alexandra Kiadó (A), 2024.07.25.
Sima ügynek tűnik Lucy Thorne, az FBI különleges ügynöke számára, amikor Eliza Cook besétál a helyi kirendeltségükre. A tinilány bevallja, hogy meggyilkolt egy fiatal fiút. Nyugtalanító hidegvérrel fed fel dermesztő részleteket, amiket csak a gyilkos ismerhet.

Brianna Labuskes művét különlegessé teszi, hogy a gyilkosságot vallási közegbe helyezi, ahol alapvetően megbocsáthatatlan bűn az emberi élet kioltása. A megrendítő bűnjeleken kívül a misztériumokkal teli thriller szerves részét képezik az elhallgatások, melyek fokozzák a szerző ötödikként megjelent kötetének borzongást keltő hangulatát. Ha kíváncsiak vagyunk, pontosan mi történik Knox Hollow-ban, vagy hogy mi vette rá a tizenhét éves Eliza Cookot a fiatal fiú meggyilkolására, akkor az Alexandra Kiadó oldalán még többet olvashatunk a különleges regényről.