Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2022. május 12.
Folytatódik Lexi Ryan szexi sportrománcsorozata

Folytatódik Lexi Ryan szexi sportrománcsorozata

Friss megjelenés

Mia és Arrow szenvedéllyel teli története, a Sodródás után megérkezett Lexi Ryan ötrészes sorozatának második kötete, a Mostoha szenvedély.

Chris Montgomerynek, a Blackhawk jólelkű és összeszedett hátvédjének mindössze egy feladata van; távol tartani a sosem látott, zűrös, mogorva mostohahúgát a bajtól. De mi van akkor, ha Grace Lee maga a két lábon járó gyönyörű baj Chris számára, aki fájdalmas titkokat cipel a lelkében?

Grace Lee hozott néhány rossz döntést, ami arra ösztönözte, hogy hátat fordítson múltjának. Megfogadta, hogy sosem tér vissza a texasi Champagne-be, azonban amikor az apja újra nősül, és a feleségével elutazik Európába, Grace kénytelen megismerkedni az új mostohabátyjával, aki számára nem is annyira idegen, mint korábban gondolta.

Chris maga a megtestesült jófiú, aki igyekszik mindig az anyukája kedvében járni, mégis fejest ugrik Grace zűrjeibe azért, hogy megmentse a lányt, és mert mostohatestvérség ide vagy oda, képtelen távol maradni tőle.

Mostoha szenvedély
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Mostoha szenvedély

Lexi Ryan
Pioneer Books
Blackhawk fiúk
A kérés egyszerű volt: ne hagyjam bajba keveredni az új mostohahúgomat nyáron.
Sohasem találkoztam Grace Lee-vel. Anyám azt mondta, csendes, művészlélek egyetemista, zűrös múlttal. Igent mondtam, nem tűnt nagy ügynek. Gondoltam, odaköltözik hozzám egy magának való, mogorva lány, aki napjai nagy részét a szobájába zárkózva tölti.

Lexi Ryan két jégkrém elfogyasztása és a napi súlyemelésedzései között romantikus és Young Adult fantasyregényeket ír. Első könyvét 2005 környékén írta, az igazi siker azonban 2012-ben jött el számára, miután magánkiadásban kiadta a Text Appeal című regényét, azóta pedig számos könyve szerepelt előkelő helyen a New York Times és az USA Today bestsellerlistáin.

A Blackhawk fiúk című, titkokkal, szenvedéllyel, és persze focival teli magával ragadó sorozatának első két kötete már elérhető a Pioneer Books gondozásában a Moobius webshopján és a könyvesboltok polcain.

Sodródás
Limitált darabszámban elérhető, akciós könyveink

Sodródás

Lexi Ryan
Pioneer Books
Blackhawk fiúk
Régebben csak egy dolog érdekelt, a foci - az edzések, a meccsek, hogy kiérdemeljem a helyem a legjobb csapatban a profik között. Mindenem megvolt, mégis inkább a drogokat és az alkoholt választottam, ráadásul kiakasztottam mindenkit, aki próbált megállítani. Most pedig felfüggesztettek a csapatban, házi őrizetbe kerültem, és kénytelen vagyok hat hónapot otthon tölteni, hogy összeszedjem magam.