Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2020. január 9.
Újabb forró újdonság Lexi Ryantől

Újabb forró újdonság Lexi Ryantől

Friss megjelenés

Az 1981-ben született Lexi Ryan a The New York Times és a USA Today bestsellerszerzője. Történetei intenzívek, érzelmesek és pajkosak. Az immár nyolc regényt is megjelentetett írónő debütáló könyve a 2013-ban megjelent Unbreak me, ami 2019-ben az Alexandra Kiadó gondozásában Gyógyíts meg! címmel jelent meg magyarul. A forró történet a magyar olvasóközönség szívébe is belopta magát, egy olvasó a következő véleményt írta róla:

„A fülszöveg nagyon kíváncsivá tett, és a borító is megtetszett. Sokkal, de sokkal több volt ebben a könyvben, mint amire számítottam. Több titok, több sérelem, több fájdalom volt eltemetve a múltban, mint amire fel voltam készülve. Sokkal mélyebben érintett a könyv, mint gondoltam volna.”

A nemrég megjelent Sodródás a Blackhawk fiúk című, feszültséggel teli, szexi sportrománc-sorozat első kötete. Foci. Titkok. Hazugságok. Szenvedély. Ezek a srácok nem játszanak tisztán. Melyik Blackhawk fiú fogja elrabolni a szíved?

Sodródás
Limitált darabszámban elérhető, akciós könyveink

Sodródás

Lexi Ryan
Pioneer Books
Blackhawk fiúk
Régebben csak egy dolog érdekelt, a foci - az edzések, a meccsek, hogy kiérdemeljem a helyem a legjobb csapatban a profik között. Mindenem megvolt, mégis inkább a drogokat és az alkoholt választottam, ráadásul kiakasztottam mindenkit, aki próbált megállítani. Most pedig felfüggesztettek a csapatban, házi őrizetbe kerültem, és kénytelen vagyok hat hónapot otthon tölteni, hogy összeszedjem magam.
Gyógyíts meg!
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Gyógyíts meg!

Lexi Ryan
Pioneer Books, 2019.
"Ha összetörsz, megmentelek…" Még csak huszonegy éves vagyok, de már selejtes áru lettem. Mindenki ribancnak tart. Csődtömeg vagyok. Amióta az eszemet tudom, én vagyok a tökéletes családom fekete báránya. Lefújtam az esküvőmet William Bailey-vel, az egyetlen férfival, aki úgy gondolta, hogy érdemes törődni velem.