Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2020. április 7.
Hamarosan érkezik a Pokoli erény megfilmesítése!

Hamarosan érkezik a Pokoli erény megfilmesítése!

Megfilmesítés

A titokzatos Sylvian Reynard körül mostanában felpezsdült az élet. Nemrégiben publikálták a Pokoli erény bestsellersorozat negyedik kötetét, amely a Pioneer Books gondozásában fog megjelenni magyarul, továbbá hamarosan – május 29-én – bemutatásra kerül a Passionflix streamingszolgáltató saját gyártású adaptációjaként Julia és Gabriel Emerson professzor szerelmének első fejezete.

A magyar olvasóközönséget is rabul ejtő szerelmi történet egy diáklány és egyetemi tanára közötti tiltott kapcsolatot meséli el. Julia reménytelenül beleszeret a Dante-kutató karizmatikus professzorba, Gabrielbe. Mindketten sötét titkokat rejtegetnek egymás és saját maguk elől is. Ezek azonban nem maradhatnak örökre rejtve.

Pokoli erény

Pokoli erény

Sylvain Reynard
Pioneer Books, 2013.
Margaréta könyvek
Sylvain Reynard világhódító útjára indult bestsellere felejthetetlen történet egy férfi megváltásáról és egy fiatal nő szexuális ébredéséről.
Pokoli gyönyör

Pokoli gyönyör

Sylvain Reynard
Pioneer Books, 2014.
Margaréta könyvek
A Pokoli gyönyör Sylvain Reynard nagysikerű debütáló regényének, a Pokoli erénynek a zseniális folytatása. Szerelem, vágy, intrikák és olyan gondolatok, érzések, amelyek visszavonhatatlanul behálózzák az olvasó testét és lelkét.
Pokoli remény
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Pokoli remény

Sylvain Reynard
Pioneer Books, 2018.
Gabriel Emerson professzor lemond a Torontói Egyetemen betöltött állásáról, hogy új életet kezdhessen szeretett Julianne-jével. Biztos benne, hogy együtt bármivel képesek szembenézni. És alig várja, hogy apa lehessen.

Kapcsolódó híreink

Októberben kezdődik a Pokoli erény tévés feldolgozásának forgatása
Októberben kezdődik a Pokoli erény tévés feldolgozásának forgatása
A Passionflix produkciós iroda hivatalos oldalán osztotta meg az első képet.
Itt az első betekintés a Pokoli erény tévés feldolgozásába
Itt az első betekintés a Pokoli erény tévés feldolgozásába
A rövid előzetes a főszereplők mellett a premier időpontját is elárulja a rajongóknak!