Nincs engedélyezve a javascript.
Pioneer Books
június 4.
Megjelent a Pokoli erény filmfeldolgozása – mi pedig megnéztük!

Megjelent a Pokoli erény filmfeldolgozása – mi pedig megnéztük!

Megfilmesítés

Elérkezett a „nagy nap”: május 29-én debütált a Pokoli erény filmfeldolgozása a Passionflixen. Mondanunk sem kell, azonnal regisztráltunk is az amerikai streamingszolgáltató oldalán, és már néztük is a filmet, hogy megoszthassuk olvasóinkkal, mire is számíthatnak a várva várt adaptációtól. (Ha valaki hozzánk hasonlóan szeretné megnézni a filmet, $6 havi előfizetői díjért cserébe regisztrálhat a Passionflix oldalán.) Következzen hát spoilermentes filmajánlónk!

Amit mindenképpen hasznos tudni, mielőtt belevetjük magunkat a moziélménybe, hogy a film Sylvain Reynard Pokoli erény című könyvének kb. első 200 oldalát dolgozza fel, a következő rész pedig júliusra várható. A szerző korábban azt nyilatkozta a filmről és a készítőkről:

„Arra biztatják az írókat, hogy vegyenek részt a feldolgozások elkészítésében, ami nagyon fontos. De ami még ennél is fontosabb: a Passionflix tiszteli az olvasókat.”

Ez a tisztelet pedig meg is látszik a filmen, hiszen ritkán látunk ennyire könyvhű feldolgozást. A Gabriel’s Inferno pontosan azt adja, amit az alapjául szolgáló könyv, nem egészíti ki felesleges filmes allűrökkel, és el sem hagy az olvasók által imádott részletekből. A szerkesztőségünk véleménye szerint a film egyértelműen a Passionflix eddigi legjobb munkája! Mi már kíváncsian várjuk, hogyan folytatódik a történet júliusban. Addig is, ha megnéztétek a feldolgozást, osszátok meg velünk kommentben, hogyan tetszett, mi a véleményetek róla!

Ha pedig nem tudjátok, nektek való-e a film, mutatjuk az előzetesét:

A Pokoli erény könyvsorozat

Pokoli erény

Pokoli erény

Reynard, Sylvain
Pioneer Books, 2013.
Margaréta könyvek
Sylvain Reynard világhódító útjára indult bestsellere felejthetetlen történet egy férfi megváltásáról és egy fiatal nő szexuális ébredéséről.
Pokoli gyönyör

Pokoli gyönyör

Reynard, Sylvain
Pioneer Books, 2014.
Margaréta könyvek
A Pokoli gyönyör Sylvain Reynard nagysikerű debütáló regényének, a Pokoli erénynek a zseniális folytatása. Szerelem, vágy, intrikák és olyan gondolatok, érzések, amelyek visszavonhatatlanul behálózzák az olvasó testét és lelkét.
Pokoli remény

Pokoli remény

Reynard, Sylvain
Pioneer Books, 2018.
Gabriel Emerson professzor lemond a Torontói Egyetemen betöltött állásáról, hogy új életet kezdhessen szeretett Julianne-jével. Biztos benne, hogy együtt bármivel képesek szembenézni. És alig várja, hogy apa lehessen.

Kapcsolódó híreink

Hamarosan érkezik a Pokoli erény megfilmesítése!
A Passionfix kihirdette a premier dátumát: 2020. május 29.
Itt az első betekintés a Pokoli erény tévés feldolgozásába
A rövid előzetes a főszereplők mellett a premier időpontját is elárulja a rajongóknak!
Októberben kezdődik a Pokoli erény tévés feldolgozásának forgatása
A Passionflix produkciós iroda hivatalos oldalán osztotta meg az első képet.