Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2019. november 14.
Itt az első betekintés a Pokoli erény tévés feldolgozásába

Itt az első betekintés a Pokoli erény tévés feldolgozásába

Sylvain Reynard, a Pokoli erény trilógia szerzője hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a könyvekből készülő sorozat 23 másodperces előzetesét. A rövidfilmben először láthatjuk Juliaként és Gabrielként a két főszereplőt, Melanie Zanettit és Giulio Berrutit.

A sorozat 2020 tavaszán érkezik a Passionflixre!

Pokoli erény

Pokoli erény

Sylvain Reynard
Pioneer Books, 2013.
Margaréta könyvek
Sylvain Reynard világhódító útjára indult bestsellere felejthetetlen történet egy férfi megváltásáról és egy fiatal nő szexuális ébredéséről.
Pokoli gyönyör

Pokoli gyönyör

Sylvain Reynard
Pioneer Books, 2014.
Margaréta könyvek
A Pokoli gyönyör Sylvain Reynard nagysikerű debütáló regényének, a Pokoli erénynek a zseniális folytatása. Szerelem, vágy, intrikák és olyan gondolatok, érzések, amelyek visszavonhatatlanul behálózzák az olvasó testét és lelkét.
Pokoli remény
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Pokoli remény

Sylvain Reynard
Pioneer Books, 2018.
Gabriel Emerson professzor lemond a Torontói Egyetemen betöltött állásáról, hogy új életet kezdhessen szeretett Julianne-jével. Biztos benne, hogy együtt bármivel képesek szembenézni. És alig várja, hogy apa lehessen.