Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2019. október 14.
Heidi Murkoff Magyarországra látogat!

Heidi Murkoff Magyarországra látogat!

Heidi Murkoff kismamák generációinak segített már a terhesség kivételes, ám sokszor kérdésekkel teli időszakában. Az ő nevéhez köthető a várandósságot leghitelesebben ábrázoló, egyszerre kacagtató és szívmelengető Várandósok – Az a bizonyos 9 hónap című nagy sikerű mozifilm is.

Kismamabibliának számító Az a kilenc hónap című könyvének legújabb, teljesen átdolgozott kiadása 2019 őszén jelenik meg az Alexandra Kiadó gondozásában.

Heidi a könyvmegjelenés kapcsán Magyarországra látogat, és 2019. november 4-én 18:00 órakor személyesen mutatja be könyvét Budapesten, a PannKa Közösségi Térben! Kismamák és kispapák, jövendőbeli vagy gyakorló szülők – mindenkit szívesen látunk az előadáson és az azt követő kötetlen beszélgetésen, könyvdedikáláson. A legkisebbek pedig mindeközben önfeledten játszhatnak a PannKa Közösségi Tér játszóházában!

A részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlap elérhető a következő linken: regisztráció.

A legfrissebb információk megtalálhatók az esemény Facebook-oldalán. Az előadás angol nyelvű.

Az a kilenc hónap

Az a kilenc hónap

Heidi Murkoff
Alexandra Kiadó (A)
A kismamák generációinak bibliájául szolgáló Az a kilenc hónap vadonatúj ötödik kiadása telis-tele van elengedhetetlen ismeretekkel, praktikus tanácsokkal, fontos bölcsességekkel, könnyedén alkalmazható tippekkel és temérdek hasznos és megnyugtató információval.