Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2019. november 5.
Ölelések és önfeledt szórakozás Heidi Murkoff budapesti könyvbemutatóján

Ölelések és önfeledt szórakozás Heidi Murkoff budapesti könyvbemutatóján

November elején az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent Heidi Murkoff kismamabibliának számító Az a kilenc hónap című könyvének legújabb, teljesen átdolgozott kiadása. Murkoff a könyvmegjelenés kapcsán Budapestre látogatott, és 2019. november 4-én családias hangulatú könyvbemutató keretein belül beszélt a kötetről, írói és szülői tapasztalatairól.

A PannKa Közösségi Térben a rendezvény során nem maradtak el a szeretetteljes és a kacagtató történetek sem: Murkoff mesélt a könyve alapján készített Várandósok – Az a bizonyos 9 hónap című hollywoodi film kulisszatitkairól, megosztotta kezdő szülőként elkövetett saját baklövéseit, de beszélt például a börtönben lévő kismamák nehéz helyzetéről és a fejlődő országokban jellemző egészségügyi helyzetről is.

A beszélgetésből készített teljes cikk hamarosan olvasható lesz a Moobius oldalán is.

Murkoff hivatalos Facebook és Instagram-oldalán megköszönte a vendéglátást az Alexandra Kiadónak, a magyar kismamáktól és kispapáktól, valamint a Semmelweis Egyetem védőnőképzésre járó hallgatóitól kapott öleléseket, és megjegyezte, alig várja, hogy visszatérhessen Magyarországra.

Az a kilenc hónap

Az a kilenc hónap

Heidi Murkoff
Alexandra Kiadó (A)
A kismamák generációinak bibliájául szolgáló Az a kilenc hónap vadonatúj ötödik kiadása telis-tele van elengedhetetlen ismeretekkel, praktikus tanácsokkal, fontos bölcsességekkel, könnyedén alkalmazható tippekkel és temérdek hasznos és megnyugtató információval.