Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
április 12.
Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik – a félig igaz történet

Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik – a félig igaz történet

Előrendelhető újdonság

„Ez a mókás svéd szerelmi történet az ellenszere az összes eddigi Hallmark-filmnek, amit eddig látott.” - ELLE Canada

Julia otthoni magányában a Netflixet pörgeti, miközben a nagybetűs szerelemről álmodozik. Svédországból költözött Bécsbe, és ugyan tele van remek regényötletekkel, a 29 éves lány inkább angol leckéket ad. Egy nap váratlanul bekopogtat hozzá a szerelem, bár nem olyan alakban, mint amire ő korábban számított. Eseménytelen életében egyszer csak egy feltűnő személy bukkan fel, amikor egy padon üldögélve mellé telepedik egy hajléktalan férfi. Szép lassan kiderül, hogy a szakadt külső sokkal több mindent rejt. Egy fantasztikus beszélgetőpartnerre talál a szagos férfiban, aki kifejezetten jóvágású. Minél több időt töltenek együtt, Julia ráébred, hogy talán rátalált arra a szerelmi sztorira, amit mindig is keresett, és amit egész életében meg akart írni. De mi történik akkor, amikor ő maga válik a főszereplővé, lehet, hogy a történet végét már valaki másnak kell megírnia?

„Juliában Abrahamson egy igazi hősnőt alkotott meg, aki okos, vicces és nagyon szerethető. Egy olyan személy, akinek szeretnél a barátja lenni. Bár csábító, hogy a Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik-ot elvessük, mint egy egyszerű »boldogan éltek, amíg meg nem haltak« történetet, de Abrahamson okos mondatai miatt érdemes elolvasni.” - Winnipeg Free Press

Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik

A szerelem néha bűzlik. Vagy csak egy zuhanyra van szüksége?

Emmy Abrahamson
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.04.18.
Julia, aki Svédországból költözött Bécsbe, tele van remek regényötletekkel - kár, hogy ezeket mások már megírták előtte. A 29 éves lány így angolórákat tart, majd otthoni magányában sorozatokat pörget a Netflixen, és az igaziról álmodozik. Egy nap aztán feltűnő - és meglehetősen szagos - személy bukkan fel eseménytelen életében: egy hajléktalan telepedik mellé a padra.

Egy gyönyörű elbeszélés, amely igaz történeten alapszik. Ez a romantikus regény újabb oldalát mutatja meg a szerelemnek; arra bátorít, hogy merjünk a szívünk szavára hallgatni, és ne hagyjuk, hogy a konvenciók és elvárások alakítsák az életünket.

„Ez a szívmelengető történet önmagunk megismeréséről tele van hangosan nevetős pillanattal. Julia szimpatikus karakter az ilyen-olyan furcsaságok ellenére, mint például az utcai közvélemény-kutatások és a plazmaadás. Bár néha kicsit lassú a karakterfejlődése, de mindig elbűvölő. Azok az olvasók, akik szeretik a könnyű, szórakoztató olvasmányokat, nagyon fogják élvezni. Abrahamson története morális síkon behatol a felszín alá, hogy meglássa, ki valójában az ember. Mindezt finoman és alázatosan teszi, ezzel a befejezéskor az olvasót elégedett mosolyra késztetve.” - Booklist

Emmy Abrahamson svéd születésű író. Pályáját színészként és színházi rendezőként kezdte, ebből adódóan több évet élt az osztrák fővárosban, Bécsben is. 2011-ben jelent meg első kötete, egy ifjúsági regény, 2012-ben pedig az Only väg is upp (Az egyetlen út felfelé) című regényét a legnevesebb svéd irodalmi elismerésre, az August-díjra is jelölték, amelyet három kategóriában osztanak ki az év legjobbnak ítélt könyvei között. A legérdekesebb talán mégis első felnőtt regénye, amelynek történetét az írónő saját életéből merítette, ugyanis férjével, akivel ma már két közös gyermeket is nevelnek, valóban akkor ismerkedett meg, amikor a férfi egy bokorban lakott.