Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2020. június 24.
Jojo Moyes exkluzív novellát írt Lou Clarkról

Jojo Moyes exkluzív novellát írt Lou Clarkról

A könyves világ hírei

A világjárvány különlegessége, hogy – éljünk a fejlett és fejlődő világ bármely pontján – hasonló kihívások elé állított mindenkit. A védekezésért meghozott kijárási korlátozás és sok országban kijárási tilalom egyéni szinten különböző megoldandó problémákat hozott: lesz-e munkánk, ha igen, hogyan oldjuk meg, hogyan oktassuk a gyermekünket, és egyáltalán mit tehetünk, hogy ne őrüljünk bele az otthon ülésbe?

A népszerű angol romantikus írónő, Jojo Moyes a lehető legjobb megoldást találta erre az utóbbi kérdésre: novellát írt legnépszerűbb könyvsorozata, a Mielőtt megismertelek-trilógia elbűvölő főszereplőnőjéről, Lou Clarkról! A rövid történet, a Lou és a kijárási tilalom azt meséli el, hogyan viselte a csíkos harisnyás, hebrencs Lou azt, hogy az imádott New York helyett szüleivel ragadt Angliában, ahol eredeti tervei szerint csak egy hetet töltött volna. Persze nem kell őt félteni, rögtön feltalálja magát, azonban az időnként jelentkező különös rosszullétek aggodalomra adhatnak okot…

A Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában megjelent, Dobos Lídia fordítói munkáját dicsérő exkluzív novella regisztráció és bejelentkezés után ingyenesen olvasható kizárólag a Moobiuson!

landing.jpg
Jojo Moyes: Lou és a kijárási tilalom
Dobos Lídia fordítása
A Mielőtt megismertelek-trilógia sikerszerzője exkluzív novellával örvendeztette meg az olvasókat a világjárvány idején. Olvasd el az elbűvölő Lou Clark hihetetlenül aktuális, legújabb kalandjait!