Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2023. június 17.
Júliusban a Netflixen is élvezhetjük az Egy lépésre a boldogságtól szerzőjének új történetét

Júliusban a Netflixen is élvezhetjük az Egy lépésre a boldogságtól szerzőjének új történetét

Megfilmesítés

Nemrégiben robbant be a hír a köztudatba, hogy Katherine Center ötödik regényéből, a Boldogság kezdőknek című könyvből Netflix-film készül Ellie Kemper és Luke Grimes főszereplésével! Egy emberként izgulnak a rajongók, így összegyűjtöttünk minden információt, amit a filmről tudni lehet: a továbbiakban szó lesz a megjelenésről, a szinopszisról, a tartalmi elemekről, a szereplőkről és egyéb érdekességekről is.

Már nem kell sokat várni, a Netflix ugyanis bejelentette, hogy július 27-én, csütörtökön érkezik a közkedvelt Boldogság kezdőknek története alapján készült romantikus komédia! Izgatottan várjuk a megjelenést, hiszen minden bizonnyal ez lesz az idei nyár egyik legjobb filmje! Bár a Netflix-trailert még nem tett közzé, a források alapján az ízelítő megjelenésére júniusban számíthatunk. A film forgatókönyvét Vicky Wright írja az eredeti regény alapján, a vezető producer pedig Katherine Center. Wright írta és rendezte az írónő 2013-as, The Lost Husband című regényének filmadaptációját is, amely 2020-ban jelent meg.

Az alábbiakban a Netflix által megosztott szinopszis olvasható a filmről:

Helen (Ellie Kemper) egész eddigi élete során kerülte a veszélyt, sosem merészkedett közel a szakadék széléhez. A frissen elvált és kissé elveszett lány ezúttal azonban úgy dönt, új kezdetre van szüksége, így jelentkezik élete kalandjára, egy hátországi túlélő tanfolyamra! Az újdonsült kaland során Helen egy csapat furcsa idegen társaságában túrázik az Appalache Trailen, miközben önmaga megismerésén túl arra törekszik, hogy ő legyen a legjobb túrázó. Eredeti terve hamar felborulni látszik, idővel ugyanis már nem csak önmagát igyekszik felfedezni a vadon rejtelmeiben… A Katherine Center rendkívül népszerű regénye alapján készült Boldogság kezdőknek története arra hívja fel a figyelmet, hogy néha el kell vesznünk, mielőtt valóban képesek lennénk megtalálni önmagunkat.

A tweetre kattintva láthatók a Netflix által közzétett első forgatási képek, melyeken egyúttal a szereplők egy része is feltűnik, így a képsorozat erejéig mi is a filmforgatás belső szemüvegén keresztül szemlélhetjük az eseményeket:

A film alapjául szolgáló Boldogság kezdőknek című könyv hamarosan magyarul is olvasható lesz a Pioneer Books gondozásában. Addig is Katherine Center előző sikertörténete, a 2018-ban megjelent Egy lépésre a boldogságtól változatlanul megtalálható a Moobius kínálatában:

Egy lépésre a boldogságtól
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Egy lépésre a boldogságtól

Katherine Center
Pioneer Books, 2019.06.12.
Margaret Jacobsen éppen megtenné az első lépést fényes jövője felé, amiről oly sokat álmodozott: az új állása fantasztikus, a barátja imádnivaló, és készül megkérni a kezét. A legboldogabbnak ígérkező napon azonban hirtelen minden örökre megváltozik.