Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. január 5.
Kérdezz te is szerzőinktől!

Kérdezz te is szerzőinktől!

Interjú

Veled is előfordult már, hogy egy könyv olvasása közben felmerültek benned kérdések, amelyeket szívesen feltennél a szerzőnek? Vagy hogy úgy érezted, szívesen megismernéd a kedvenc könyveid mögött álló embereket? Most elérkezett az alkalom!

A Moobius 2020-ban izgalmas új interjúsorozatot indít, amelynek keretében havonta legalább egy szerzőnkkel, esetleg szerkesztőnkkel vagy a könyvek illusztrációjáért felelős személyekkel olvashatsz rövid interjúkat. Ráadásul olvasóinknak is lehetőséget biztosítunk, hogy részt vegyenek az interjúkérdések összeállításában. Kövesd az Alexandra kiadócsoport oldalait a közösségimédia-felületeken, hogy mindig naprakész legyél, melyik szerzőnk várja éppen az olvasók kérdéseit. A leggyakoribb és legjobb kérdéseket a Moobius továbbítja az interjúalanynak.

moobius_02.jpg
moobius_03.jpg
alexandra_02.jpg
europa_02.jpg
cartaphilus_02.jpg
pioneer_02.jpg
alexandra_03.jpg
europa_03.jpg
cartaphilus_03.jpg
pioneer_03.jpg

Hazai és külföldi szerzőinkkel készült interjúkra egyaránt számíthatsz, hiszen a célunk, hogy minél színesebb és összetartóbb legyen a Moobius könyves közössége. Az első beszélgetések hamarosan érkeznek is magazinunkba!

Szeretnéd, ha a kedvenc szerződdel is készülne beszélgetés? Kommentelj a hír alá, kinek tennél fel szívesen kérdéseket, és megpróbáljuk őt is bevonni az interjúsorozatba!

Réka Takács
Réka Takács
2020. január 23. 13:17
Válaszolok
George R. R. Martin! 😍🤗
Zsófia Földényi
Zsófia Földényi
2020. március 16. 16:17
Válaszolok
Leiner Laura ☺️