Nincs engedélyezve a javascript.
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
január 5.
Kérdezz te is szerzőinktől!

Kérdezz te is szerzőinktől!

Kiemelt híreink

Veled is előfordult már, hogy egy könyv olvasása közben felmerültek benned kérdések, amelyeket szívesen feltennél a szerzőnek? Vagy hogy úgy érezted, szívesen megismernéd a kedvenc könyveid mögött álló embereket? Most elérkezett az alkalom!
A Moobius 2020-ban izgalmas új interjúsorozatot indít, amelynek keretében havonta legalább egy szerzőnkkel, esetleg szerkesztőnkkel vagy a könyvek illusztrációjáért felelős személyekkel olvashatsz rövid interjúkat. Ráadásul olvasóinknak is lehetőséget biztosítunk, hogy részt vegyenek az interjúkérdések összeállításában. Kövesd az Alexandra kiadócsoport oldalait a közösségimédia-felületeken, hogy mindig naprakész legyél, melyik szerzőnk várja éppen az olvasók kérdéseit. A leggyakoribb és legjobb kérdéseket a Moobius továbbítja az interjúalanynak.

Hazai és külföldi szerzőinkkel készült interjúkra egyaránt számíthatsz, hiszen a célunk, hogy minél színesebb és összetartóbb legyen a Moobius könyves közössége. Az első beszélgetések hamarosan érkeznek is magazinunkba!
Szeretnéd, ha a kedvenc szerződdel is készülne beszélgetés? Kommentelj a hír alá, kinek tennél fel szívesen kérdéseket, és megpróbáljuk őt is bevonni az interjúsorozatba!

Réka Takács
Réka Takács
január 23. 13:17
Válaszolok
George R. R. Martin! 😍🤗
Zsófia Földényi
Zsófia Földényi
március 16. 16:17
Válaszolok
Leiner Laura ☺️