Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2019. október 25.
Készül a Metro Exodus videójáték folytatása

Készül a Metro Exodus videójáték folytatása

Folytatódik a Metro videójáték-sorozat – jelentette be a hírt Instagram-oldalán Dmitry Glukhovsky, a Metró-könyvek és a regényekből készült játékok világsikerű írója.

A hírt a THQ Nordic vezérigazgatója, Lars Wingefors is megerősítette, aki elmondta, hogy az új játékon is a korábbi részeket készítő fejlesztőcsapat, a 4A Games dolgozik.

Az első Metro-játék, mely Glukhovsky Metro 2033 című kötete alapján készült, 2010-ben jött ki. Azóta még két rész érkezett a széria folytatásaként: a Last Light, valamint az idén februárban nagy sikerrel debütáló Exodus, amit kiváló grafikájával, atmoszférájával és játékmenetével az év egyik legjobb játékaként tartanak számon. Ez azonban még mindig nem a sorozat lezárása – az új rész az értesülések szerint közvetlenül az Exodus történései után folytatódik majd.

A játékról további részleteket, valamint a megjelenés dátumát még nem tudni, de valószínűleg sokat kell még várniuk rá a rajongóknak.

Mi mindenesetre kíváncsian várjuk a posztapokaliptikus kaland folytatását!

Metró - A trilógia

Metró - A trilógia

Dmitry Glukhovsky
Európa Könyvkiadó, 2019.
Az egész világ romokban hever.
Moszkva szellemvárossá változott, megmérgezte a radioaktív sugárzás, és szörnyek népesítik be. A kevés életben maradt ember a moszkvai metróban bújik meg - a föld legnagyobb atombombabiztos óvóhelyén.